Cytat: "Borafu" No, ale jak Cię ponosi to nie umiesz się powstrzymać od wycieczek osobistych i poziom Twoich wypowiedzi pada na pysk po prostu. Tak jak tu.Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam gdzieś poprawność polityczną i piszę to co myślę, nawet jak nie zawsze to się komuś podoba.
No, ale jak Cię ponosi to nie umiesz się powstrzymać od wycieczek osobistych i poziom Twoich wypowiedzi pada na pysk po prostu. Tak jak tu.
Cytat: "Borafu" Swój normalny poziom.To jest mój normalny poziom, ja nikogo tu nie udaję.
Swój normalny poziom.
Co do propozycji to odblaski zostawiam bo nie przeszkadzają mi w niczym. Lepiej oszczędzać na wadze w innych miejscach. A co do nóżki to jakoś nie wyobrażam sobie nie mieć jej w rowerze :shock:
Dopóki Ci się nie złamie, potem już sobie wyobrazisz. Od kiedy moja poległa już kilka razy myślałem o założeniu nowej, ale że w końcu zawsze jakoś sobie radziłem z postawieniem roweru to jeżdżę bez. No, ostatnio raczej kaszlę niż jeżdżę , ale mam nadzieję że to tylko chwilowo
Jakoś do opierania nie mam szczęścia, często kończy się to wywrotką, a żal mi roweru bo jest jeszcze taki ładny Ostatnia taka sytuacja doprowadziła do rozdarcia zamszowego pokrycia siodełka
PS: Życzę powrotu do zdrowia
Jakoś do opierania nie mam szczęścia, często kończy się to wywrotką, a żal mi roweru bo jest jeszcze taki ładny
Cytat: "niunias"Jakoś do opierania nie mam szczęścia, często kończy się to wywrotką, a żal mi roweru bo jest jeszcze taki ładny Jest to celny argument, żeby w cholerę zdemontować to ustrojstwo. Nie dość, że nie można mu ufać, to jeszcze w ogóle nie jest potrzebne - rower zawsze można o coś oprzeć, a jak już naprawdę nie ma o co oprzeć, to można położyć. W ten sposób na pewno się nie przewróci EDIT: No proszę, po raz kolejny zgadzam się z Borafu
Czyżby to Cię jakoś szczególnie niepokoiło? :shock:
:shock: To jest moja reakcja a propo demontażu nóżki. Mam nóżkę i jak opieram na niej rower jest dobrze. Jak opieram go, dajmy na to o ścianę, to często kończy się wywrotką. Waszym zdaniem jest to argument przeciw nóżce? A gdzie tu logika?