Autor Wątek: Florencja, Barcelona - lipiec 2012  (Przeczytany 4843 razy)

Offline arizona_74

• Miasto: Opoczno
  • Na forum od: 27.04.2011
Florencja, Barcelona - lipiec 2012
« 1 Maj 2011, 11:23 »
powiedziałbym że w lecie we włoszech i hiszpani jak zrobisz 150 dziennie to max

po pierwsze w tym okresie jest tam straszny upał   a po drugie przy takiej pogodzie nie dość ze szybko sie odwodnisz to jeszcze istnieje ryzyko jakiegoś udaru  

musisz wziąść tez pod uwagę noclegi   nawet jak na dziko to trzeba uważać na policje a poza tym nie wszędzie na dziko się da we włoszech przespac czy rozbić namiot także lepiej mieć w zapasie jakieś noclegi     ja polecałbym jakies hostele gdzie w miare tanio jak na tamte warunki  można się przespać  ,,

a i jedna najważniejsza rzecz   od czasu do czasu trzeba się umyć :D

Offline Mężczyzna Symfonian

• Dominik
  • Miasto: Piekary Śląskie
  • Na forum od: 18.05.2009
« 1 Maj 2011, 12:44 »
Tak to jest na zachodzie jak sie rozbija na dziko trzeba bardziej uważać na policje niż złodziei :P

Offline Zorian

• Miasto: Białystok
  • Na forum od: 14.11.2010
« 1 Maj 2011, 18:03 »
zaiste, niestety lub stety życie zweryfikowały plany i termin wyprawy muszę przełożyć na następny rok na ten okres, gdyż aktualnie mieszkam i pracuje w Holandii i muszę tutaj zostać do października, ale jako że nie było chętnych zbyt wielu na tą wyprawę, to mam nadzieję, że nikt nie będzie czul się pokrzywdzony :) W każdym razie na następny rok jestem ja i koleżanka, więc nadal będziemy szukać:) Tak jeszcze z dwie osoby by się przydały:)
Aktualnie mieszkam w Goudzie, szukam osób chętnych do wspólnych wycieczek w weekendy po Holandii:)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum