Witam
Gdzieś od zimy jestem obecny na forum jako Gość i w końcu przyszedł czas na zarejestrowanie się.
Na początek kilka słów o sobie. Na rowerze jeżdżę ‘od zawsze”, od tak dawna że nawet nie pamiętam swojego pierwszego roweru
))
Na początku były to przejażdżki po podwórku, z czasem wyjazdy zaczęły się robić coraz dłuższe, ale ciągle to były wyjazdy jednodniowe. Dopiero na studiach poznałem ludzi z którymi zacząłem wyjeżdżać na kilkudniowe wypady (a może to ja wtedy dorosłem do dłuższych wyjazdów?). Początkowo były to wyjazdy typu jedziemy ‘gdzieś’, mamy tam bazę i zwiedzamy okolicę, później wyjazdy te wyewoluowały w wyprawy objazdowe z sakwami i z wożeniem wszystkich bagaży. Ale ciągle były to wyjazdy po Polsce. Dopiero ostatniej zimy, przy planowaniu wyjazdu pojawił się pomysł na wyjazd gdzieś dalej. Wybór padł na Krym. I właśnie szukając informacji potrzebnych do organizacji tego wyjazdu trafiłem na to forum. A poza garścią użytecznych informacji znalazłem tu coś znacznie ważniejszego – towarzystwo na ten wyjazd. Niestety koledzy z którymi dotąd jeździłem nie byli w stanie wybrać się na tą wyprawę.
A ja połknąłem bakcyla dalekich wyjazdów i już zaczynam planować kolejną wyprawę w jakieś ciekawe miejsce
))