i masz prawie 100% pewności, że nie przemokną nawet podczas ulewy.
Cytat: "rafalb"A możesz w przybliżeniu powiedzieć co kupujesz? Może tak naprawdę nie potrzebujesz tego wszystkiego? Wrzuć no jakąś listę.No więc:1. Rower (jak wynika z powyższych postów)2. Bagażnik tylny (rozpatruję Crosso oraz Ortlieb)3. Bagażnik przedni (jak wyżej)4. Sakwy tylne i przednie (jak wyżej)
A możesz w przybliżeniu powiedzieć co kupujesz? Może tak naprawdę nie potrzebujesz tego wszystkiego? Wrzuć no jakąś listę.
Możesz jeszcze wziąć pod uwagę sakwy MSX. Wydają się porządne i cenowo też nieźle. Sam nie mam sakw MSX (kiedy pojawiły się na rynku miałem już Crosso), natomiast mam torbę na kierownicę MSX i jestem zadowolony z jakości wykonania.Pełną ofertę MSX ma szumgum
na palnik300zł? to albo kup taki za ok. 100zł, albo kup bagażnik i sakwy crosso, a za zaoszczędzony pieniądze kup Primusa/MSX na benzynę (na przyszłość)
A czy benzynowe nie są bardziej "wymagające"?
Wy zabierając dziecko - już jesteście bardzo dalecy od dwóch sakw na dwie osoby, Paweł dalej sobie daje radę ze stosunkowo niewielkim bagażem.
Paweł Pontek zabierając dwoje dzieci (sporo młodszych od Twojej córki)
Dla osoby, która zastanawia się nad koniecznością zabierania 4 sakw w pojedynkę to chyba dość istotne informacje.