Budżet ok. 500 zł
No, z tym że na poprawne wskazania termometru w urządzeniu noszonym na ręce, a często pod ubraniem to bym absolutnie nie liczył. A jak termometr pokazuje od czapy to i wysokościomierz się myli. Więc moim zdaniem taki zegarek to ogólnie kiepski pomysł jest - licznik z tymi samymi funkcjami (poza kompasem) kosztuje 320 zł.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Ale skąd ci się wzięło, że wysokość jest od czapy to ja już nie wiem..
Ano stąd, że jednym z czynników uwzględnianych przy pomiarze wysokości przez tego typu urządzenia jest temperatura, a właściwie jej zmiany.
Chciałem zapytać czy ktoś użytkuje tego typu zegarki, jakie ma doświadczenia. Dane techniczne są mi znane chodzi o praktyczne doświadczenia z tego typu zegarkami, niekoniecznie z tymi modelami
/.../Chciałem zapytać czy ktoś użytkuje tego typu zegarki, jakie ma doświadczenia. Dane techniczne są mi znane chodzi o praktyczne doświadczenia z tego typu zegarkami, niekoniecznie z tymi modelami
A uchylisz rąbka tajemnicy co to za model i może jakieś plusy, minusy. No cokolwiek ;-)