Suport ma raczej małe możliwości skręcania/rozkręcania/regulacji i jest krótki więc mógłby źle znosić spore siły działające na boki i nie zapewniać wystarczającej sztywności.
Myślę że lepszym pomysłem jest wykorzystanie sterów. Odcinając ze starej ramy główkę razem z rurą sterową widelca i sterami masz już gotowy przegub.
Jak sie pofatygujesz do Bełchatowa to możesz dostać w prezencie gotowe pół takiej przyczepki samoróbki- zostaje dorobić platformę i przegub pionowy
Pewnie zaangażowałeś sie bardzo w ten projekt i nie chcę Ci podcinać skrzydeł ale.... nic dobrego z tego nie wyjdzie
nie będziesz zadowolony z efektu i najdalej za dwa lata sie go pozbędziesz... Radziłbym się zastanowić czy naprawdę potrzebujesz przyczepki. W tych nielicznych przypadkach gdy rzeczywiście jest potrzebna to ciężka i wielce niedoskonała samoróbka nie ma racji bytu..
Wbrew temu co piszę jestem zagorzałym zwolennikiem wszelkich produkcji własnych i D.I.Y.
P.S.
Nie od dzisiaj uważam że przesadzacie w egzekwowaniu powitań i walce ze spamem wszelkim. Oczywiście byłoby miło... ale jestem w stanie zrozumieć że np. ktoś szuka konkretnej informacji a może nie mieć czasu lub ochoty stawać się członkiem forumowej społeczności...
Wogóle to takie powitanie narzucone regulaminem nie jest dla mnie więcej warte niz nieszczery uśmiech i wymuszone "dzień dobry" kasjerki w Tesco..