jest jeszcze coś takiego jak komunikacja miejska
A dla entuzjastów jeszcze jest PKP
Cytat: "transatlantyk"A dla entuzjastów jeszcze jest PKP Ale to folklor już na skalę globalną
A ja prawo jazdy mam i powiem Wam, że się przydaje.
Nie sztuka jeździć rowerem zimą jak się nie ma prawa jazdy, sztuką jest mieć samochód, prawko, a wybrać rower i przedzierać się przez zaspy w mrozie.
sztuką jest mieć samochód
Nie sztuka jeździć rowerem zimą jak się nie ma prawa jazdy, sztuką jest mieć pieniądze na samochód, prawko, a jednak nie kupić samochodu i wybrać rower i przedzierać się przez zaspy w mrozie.
Nie powiem, kto tu jechał do Austrii autem, żeby sobie zdobyć Biga ;p
akurat mnie raczej nie można oskarżyć o preferowanie samochodu do komunikacji w mieście.
CzasData zdarzenia: 2009-09-30Godzina: 20:20:00Oświetlenie: Noc - droga oświetlonaWarunki atmosferyczne: Dobre warunki atmosferyczneOpis zdarzeniaRodzaj zdarzenia: Zderzenie pojazdów boczneCharakterystyka miejsca zdarzeniaPrędkość dopuszczalna: 70km/hStan nawierzchni: SuchaRodzaj drogi: JednokierunkowaSygnalizacja świetlna: BrakOznakowanie poziome: JestGeometria drogi:Rodzaj skrzyżowania: Z drogą z pierwsz.Obszar niezabudowanyMiejsce zdarzenia: JezdniaPojazd nr 1Rodzaj pojazdu: Samochód osobowyWinny w czasie kolizji: Nieudzielenie pierwszeństwa przejazduPostępowanie wobec uczestnika: DochodzeniePojazd nr 2Rodzaj pojazdu: RowerObrażenia: Lekko
Zaczynam się bać. Najwięcej wypadków w dzień na prostym odcinku drogi