Witam!
Nadeszla pora zeby sie przywitac - niektorzy o maly wlos mnie nie zniszczyli ze nie zrobilem tego wczesniej;p
Tak wiec jestem krakowskim studentem geodezji, a podrozowanie to moja pasja od zawsze:) Dotychczas udalo mi sie calkiem sporo "zjezdzic", glownie pociagami, stopem i pieszo. Jestem zdecydowanym fanem podrozowania poprzez wyrzeczenia i wysilek poniewaz wg mnie odkrywanie najlepiej wtedy smakuje;p Juz jakis czas temu zrodzil sie pomysl wlaczenia na powaznie podrozy rowerowych do planow wakacyjnych.
Rower towarzyszyl mi od dziecka, jezdze glownie po szosie lecz zdala od glownych drog. Jestem zadowolonym posiadaczem trekkingowki Kelly'sa - o sprzecie nie mam duzej wiedzy, zawsze bardziej interesowalo mnie co mozna rowerem zrobic, a nie na ile czesci rozlozyc;p Pare lat temu mialem powazny wypadek na rowerze, ale to zamiast mnie zniechecic jeszcze bardziej rozwinelo we mnie bakcyla;) W te wakacje planuje krajoznawcza wyprawe do Francji.
Obok tej sa jeszcze dwie wielkie pasje: muzyka i fotografia, wiec na pewno bede wrzucal na forum galerie z moich wypraw:)
Milo mi tu nalezec, bardzo chetnie skorzystam z doswiadczenia innych, uciesze sie takze jesli ja bede mogl komus pomoc;) Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich ktorych ta piekna pasja laczy, Lee's