Też czesto na tę stronę (flajaj za darmo) zaglądam.Ja ostatnio szukam (na razie tak lajtowo) transportu do Gruzji.Mozna juz lecieć bezpośrednio z Warszawy do Tblilisi (były dobre ceny, podobnie jak do Erewania). Mam nadzieję że coś sie da upolować na przyszły rok...
Cytat: "martwawiewiórka"Też czesto na tę stronę (flajaj za darmo) zaglądam.Ja ostatnio szukam (na razie tak lajtowo) transportu do Gruzji.Mozna juz lecieć bezpośrednio z Warszawy do Tblilisi (były dobre ceny, podobnie jak do Erewania). Mam nadzieję że coś sie da upolować na przyszły rok...http://mlecznepodroze.pl/2010/12/21/airbaltic-tanie-loty-kod-znizkowy-polowa-ceny/proszę bardzo -maj- czerwiec za 120 euro, tylko nie wiem jak bagaż i rower PS jak obczaisz jak wyglądają kwestie bagażu w tym Air Baltic to daj znać
Vooju Macieju - ja myslałam o bezpośrednim locie z Warszawy do Tbilisi liniami LOT.W tym roku były dobre ceny na Erevan - przecież Remigiusz leciał i to nie we pojedynkę.Tbilisi tez wypadało dobrze.O Airbalticu nie myslałam.Nawet myślałam o takiej opcji, żeby w jedna stronę lecieć, a w drugą kombinować inaczej.jeśli chodzi o czas, ja mogłabym tam i jechać z Polski i wrócić tez na rowerze;) jednak Jacek nie ma tyle czasu.
Remigiusz musiał się mieścić w 20kg bagażu więc różowo z lotem tez nie mieli
No i najczęściej tak jest, bo na zwykłych liniach znaleźć bilet tańszy niż 700-1000zł nie jest łatwo - a w tyle z reguły spokojnie się wyrobimy ze wszystkimi opłatami w taniej linii (średnio wychodzi to ok. 400-600zł). No i warto dodać, że takie linie jednak będą sporo korzystniejsze jeśli się nie mieścimy w limicie 20kg (a przy rowerze ważącym ok. 15kg jest to bardzo prawdopodobne). Tu płacimy za rower te 100-150zł ale nie ma mowy o nadbagażu (który kosztuje koło 10Euro za 1kg)
Cytat: "Symfonian"Michał tak z ciekawości, jeśli można wiedzieć, ile płaciłeś za bilet z Kairu ?Koło 1200zł, ale to była normalna linia, stamtąd tanie nie latają.
Michał tak z ciekawości, jeśli można wiedzieć, ile płaciłeś za bilet z Kairu ?