- to ok mase za duża podałem ale 19kg to sam rower waży a sakwy bagaznik jakieś liczniki ja wiem co? Brud? to masy dodaje;) - no chciałem jakos tak strasznie kontrastowo zobrazować masę która mnie przytłacza;) juz nie mówie o wniesieniu roweru z małym bagażem na malutkie schodeczki:D
Czemu niby kryptoreklama? Po co seroka miałby reklamować te produkty, które i tak doskonale są znane przez sakwiarzy (bo wątpie, czy na forum jest ktoś kto nie znałby marathonów, ortlieba, ergonów czy napędu rohloff). Zbędne i niepotrzebne czepialstwo . Filmik na luzie, nie kazdy musi w opisie pisac ile przejechal itd.itd.Gratuluję rowerku seroka. Fajna nowoczesna maszyna, cena jednak powala.
Adam LSTR, skąd taki kurs? I taki wynik mnożenia?! Litr to nie to samo co kilogram.Cytat: "Adam LSTR"mamy 19kg+ 80kg bagażu + 3kg + 80kg facet = 182kg Cytat: "Adam LSTR"za to można kupić/skompletować rower(ba nawet 2 rowery) na topowym sprzęcie w Polsce z wagą poniżej 12kg o ile nie poniżej 10kgpytanie który lepiej zniesie podróż? Ten 10 czy 20 kg?
mamy 19kg+ 80kg bagażu + 3kg + 80kg facet = 182kg
za to można kupić/skompletować rower(ba nawet 2 rowery) na topowym sprzęcie w Polsce z wagą poniżej 12kg o ile nie poniżej 10kg
Bede jechal przez Alpy z sakawami tam gdzie jezdza mountian bikes
Adam LSTR, bagażnik jest podwieszony tylko do "nieamortyzowanej" części ramy. Cały bagażnik ma kształt cyfry 7 (mocno spłaszczonej). Takie U przechodzące w V to tylko żeby sakwy nie przechylały się na koło.
A powiedz seroka, czy jeździsz tym rowerem po błocie, wodzie, śniegu, soli, brudach, a jeśli tak, to jak się zachowują podzespoły tej klasy w trudnych warunkach.
Cimanie - twojego foto nie widzę;/ pod linkiem
Cimanie - twojego foto nie widzę;/ pod linkiem Abstrahując raz jeszcze (się mam nadzieje kolega nie obrazi ze rozmawiamy i dyskutujemy o jego rowerze. Niech Marcin mi przytoczy sprawę(bo ja znam ją) z piasta biegową z tyłu(nexusa chyba miałeś Marcinie) - jej wytrzymałość zdaje się jest dość niska w trudniejszych warunkach(teren/długie kilometry na "tarce" szutrowej)