Chłopaki zrobili świetną wyprawę i zamierzają kontynuować.Niczego nie winni. A nawet jeśli to nie jest Wasz sprawa. Zrobili co zrobili.Tutaj pochwalili się aby dzielić się swoją pasją. Interesu i kasy z tego nie mają, że tutaj to napisali.(...)Jeśli się Wam coś nie podoba to nie kontynuujcie wątku i tyle bo tylko obrażacie.(...)Jak rozumiem to forum jest o wyprawach a nie o dociekaniu czy wszystko jest dobrze?
Mnie nie spodobała się nie tyle krytyka co przedwczesne i nadmiarowe wyciąganie wniosków
To forum nie jest słupem ogłoszeniowym.
Jeśli kolesia nie interesuje udział w jego społeczności (a jak widać po częstotliwości postów nie bardzo) - to niech tu nie pisze. Bo to co zrobił to instrumentalne potraktowanie tego miejsca - wrzucić ogłoszenie i do widzenia.
Cytat: Freud w 15 Wrz 2011, 13:09No nie achy achy, pewnie, że nie. Tylko jak tak czytam to powiem Wam szczerze, że ja sam czuję się źle czytając te słowa krytyki. No i Twoja sprawa, Twoje święte prawo - tylko nie rozumiem, dlaczego wymagasz od innych żeby się czuli tak samo?
No nie achy achy, pewnie, że nie. Tylko jak tak czytam to powiem Wam szczerze, że ja sam czuję się źle czytając te słowa krytyki.
[/size]Cytat: Freud w 15 Wrz 2011, 13:09Pojechali, zareklamowali, przeżyli. Niejeden nie pojechałby w ogóle.Może jak zapytamy to jeszcze coś opowiedzą ciekawego.Chyba zauważyłeś, że ludzie pytali od razu po wysłaniu tego ogłoszenia, ale jego autor był łaskaw odezwać się po 8 miesiącach, kto wie jak długo poczekamy więc na kolejną odpowiedź
Pojechali, zareklamowali, przeżyli. Niejeden nie pojechałby w ogóle.Może jak zapytamy to jeszcze coś opowiedzą ciekawego.
[/size]Cytat: Freud w 15 Wrz 2011, 13:09Później Piotr napisał, że do nagrody się nie pchali. Wiadomo jakie są media. A nawet jak się pchali to fajnie. Nie bądź dzieckiem. Sama się ich wyprawa zgłosiła do nagrody? Wierzysz w takie bajki?
Później Piotr napisał, że do nagrody się nie pchali. Wiadomo jakie są media. A nawet jak się pchali to fajnie.
[/size]Cytat: Freud w 15 Wrz 2011, 13:09Są rozpoznawalni - ich ciężar odpowiedzialności.Co Ty za opowieści snujesz kolego. Gdzie są rozpoznawalni? Przez kogo? Po prostu zgłosili ta stronę do nagrody, rozmieścili ogłoszenia na wszystkich możliwych forach rowerowych (jak na tym) - i to cała "rozpoznawalność"
Są rozpoznawalni - ich ciężar odpowiedzialności.
No właśnie ja z chęcią przejrzałem sobie info o wyparwie i nie oczekuję, że będzie ze mną dyskutował. Jeśli razi Was, że jednak jest to komercyjne działanie to może dobrze byłoby stworzyć dział: "Komercyjnie" i wszyscy będą szczęśliwi.
Nie bądź dzieckiem. Sama się ich wyprawa zgłosiła do nagrody? Wierzysz w takie bajki?
witam serdecznie,czy mogłabym prosić o udostępnienie kilku zdjęć z wyprawy przez pustynię Gobi do publikacji w magazynie Traveler? Chodzi mi o zdjęcia przedstawiające Pana i Pana Karola z rowerami.Pliki powinny mieć rozdzielczość min. 300dpi.
Przepraszam, że od razu nie napisałam o co chodzi. Zdjęć potrzebuję do nominacji do nagrody Travelera w kategorii Podróż Roku.pozdrawiamA.
Nie mamy powodu, żeby komukolwiek się tłumaczyć
Możemy traktować ta forum jako słup ogłoszeniowy