Co do rzeczy pomocowych to polecam folie ratunkowe, raz miałem konieczność użycia obu, które miałem, na raz, a w pobliżu tylko ja miałem, nikt z samochodowców nie miał.
A co się stało? Byłeś świadkiem wypadku?
Nie ma się co czarować że rozmaite środki na gorączkę czy ból brzucha wiele pomogą, organizm musi takie infekcje zwalczyć sam
Ja nie wożę absolutnie niczego Czasem tylko plastry mi się zdarza stosować, ale plastry to wszędzie można kupić. Nie ma się co czarować że rozmaite środki na gorączkę czy ból brzucha wiele pomogą, organizm musi takie infekcje zwalczyć sam
Cytat: "kaarool"A co się stało? Byłeś świadkiem wypadku?Tak, niedzielny rowerzysta roztrzaskał się na kamieniach zjeżdżając południową stroną trasy transfogarskiej wybijając sobie połowę zębów chyba i robiąc dziurę w głowie. Na kartekę trzeba było czekać dłuuuuuuuuugo, a lało nieźle. Folie więc były niezbędne, żeby się nie wyziębił.
Jesteście przeciwnikami apapów ibupromów itd. A bierzecie je od razu jak czujecie, że coś jest nie tak? Kiedy np: zaczyna boleć głowa? Takie leki bierze się momentalnie, potem to rzeczywiście nie wiele co pomagają. Większość ludzi anty lekowa nie potrafi tych leków używać takie jest moje zdanie