P.S.Zapytajcie Waxmunda ile godzin spał po zatruciu pokarmowym... Mi sie zdarzyło położyć (a właściwie paść ) o 16 i obudzić następnego dnia... a przejechałem wtedy może ze 20km
a jak łapie Cię okres to czekasz aż Ciebie brzuch zacznie ostro nawalać ?
Cytat: "kaarool"a jak łapie Cię okres to czekasz aż Ciebie brzuch zacznie ostro nawalać ?Jejku :mrgreen: okres to choroba na którą trzeba brać tabletki? Odpowiadając na Twoje pytanie : tak. Przy okazji uświadomię Cię, żę ta dolegliwość nie musi się wiązać z bólem
hehe no co !:P Może i nie choroba ale 90% kobiet gdy dostaje okresu to jęczy i stęka z bólu. A przy okazji robią się denerwujące:P:P
Ale jak głowa zaczyna boleć, to przecież nie ma się pewności, że będzie bolała bardziej... a takie branie tabletek za każdym razem "na wszelki wypadek" nie jest zbyt rozsądne. Poza tym tabletki przeciwbólowe nie eliminują przyczyny bólu, tylko sprawiają, że go nie czujemy, bądź czujemy go mniej...
wydaje mi się, że kobiety zwalczają od razu kiedy tylko czują, że nadchodzi a nie czekają, aż je powali.
chciałem podać przykład Ból menstruacyjny wydaje mi się, że kobiety zwalczają od razu kiedy tylko czują, że nadchodzi
a jak łapie Cię okres to czekasz aż Ciebie brzuch zacznie ostro nawalać?
Cytuja jak łapie Cię okres to czekasz aż Ciebie brzuch zacznie ostro nawalać? Ten i pozostałe komentarze kaaroola na temat menstruacji uważam za prostackie i naprawdę nie na miejscu.