albo lepiej na PCW (100 lat trwałości)
Czemu OC samochodu jest obowiązkowe? Bo po drogach jeździ od groma pacanów co to zabiją, okaleczą kogoś i jakby nie oc obowiązkowe z ich kieszeni nie wyszła by nawet złotówka na opłaty odszkodowań czy leczenie innych.
Wymień instalację na miedzianą, albo lepiej na PCW (100 lat trwałości)!
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Osobiście wykupiłbym OC rowerzysty nawet z zastrzeżeniem, że NIE POKRYWA strat poniżej 10.000zł, ale ma gwarantowaną kwotę ubezpieczenia podobną jak dla samochodów.Jak komuś wybiję szybę, czy zadrapię drzwi to jakoś, nawet z bólem, sobie z tym poradzę, ale jak z mojej winy zdarzy się tragedia to już nie dam rady.I właśnie na tę skrajną okoliczność potrzebuję OC. Coroczne płacenie kilkudziesięciu złotych żeby się zabezpieczyć przed duperelami mam w nosie.
co jesli ubezpieczyciel w razie kolizji wyprze się i powie że jazda rowerem traktowana jest jako sport, uprawiany ekstremalnie i OC w życiu prywatnym tego nie dotyczy?
Na wyprawy nie wykupujesz nawet najmniejszego NNW? Naprawdę? Proszę niech mi ktoś napisze czy jadąc (za granice) kupuje NNW? Bo ja chyba naprawdę miałem inne pojęcie o rowerzystach:D To że masz kasę na opłacenie zarysowanych drzwi to ok ale za leczenie za granicą też was stać?
zna się pewnie co najmniej tak samo dobrze jak agenci i nie zna innych kruczków niż agenci