Adam LSTR, a nie można było w końcu kupić/zrobić lepszy hak?
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
i tyle co ja mu się na tłumaczyłem, to chyba nawet cinek by mnie zrozumiał...
Polecam Kellys Saphix kupiłem go w maju zrobiłem około 600km (na więcej nie było czasu ze względu na pracę) jest to chyba mój najbardziej udany zakup w życiu . Przez ten krótki okres żadnych problemów z rowerem wszystko działa jak nowe.
Zobaczymy jak się sprawdzi na jakimś dłuższym wyjeździe w maju-czerwcu planuje wybrzeże Bałtyku
Cytat: "BRO"Zobaczymy jak się sprawdzi na jakimś dłuższym wyjeździe w maju-czerwcu planuje wybrzeże BałtykuByłem, odradzam, chyba że uważasz Międzyzdroje to wspaniałe miasto i lubisz hodować tłuszcz na plaży
Cytat: "BRO"Polecam Kellys Saphix kupiłem go w maju zrobiłem około 600km (na więcej nie było czasu ze względu na pracę) jest to chyba mój najbardziej udany zakup w życiu . Przez ten krótki okres żadnych problemów z rowerem wszystko działa jak nowe. No bo... przecież jest nowe! 600km to jest nic, dla niektórych to 2 dni jazdy. Chyba jeszcze za wcześnie jest na mianowanie "najbardziej udanym zakupem"
Przez ten krótki okres żadnych problemów z rowerem wszystko działa jak nowe.
nic nie bolało ( po za tyłkiem ,ale to wynikało z nieprzyzwyczajenia )
Jechałem właśnie tak + Krynica Morska i Piaski. Mnie się niezbyt podobało - już lepiej pojeździć po Jurze, górach, czy Roztoczu.