To prawda, taka torba pojawi się w naszej ofercie. Na razie jeszcze nad nią pracujemy. Więcej szczegółów pozna Pan po jej oficjalnej premierze na naszej stronie internetowej.PozdrawiamKamil Pietryszyk
Napy (?) Orltieb ma potężne.
Dzień dobry.Prawdopodobnie zdążymy z mapnikiem na ten sezon, ale nie jestem w stanie zadeklarować żadnej konkretnej daty.PozdrawiamKamil Pietryszyk
Dzień dobry,Cały czas walczymy z tematem torby na kierownicę. Niestety przegraliśmy walkę z czasem i prawdopodobnie znajdzie się ona w naszej ofercie już po sezonie.Kamil Pietryszyk
Moim zdaniem twardość zatrzasków Ortlieba jest odpowiednia. Poza tym nie trzeba torby zamykać na zatrzaski, ja tylko przymykam, bo lubię mieć do niej zawsze szybki dostęp (lustrzanka).
Muszę przyznać, że czasami miałam pewne problemy z otwieraniem mojej torby skostniałymi z zimna palcami. Musiałam ją zamykać, bo inaczej wiatr wywiałby nie tylko portfel, aparat i telefon, ale też - co gorsza - drogocenne żelki Mając zamarznięte ręce, i to w grubych rękawiczkach, otwierałam torbę nie sposobem, a niestety siłą. Poskutkowało to wyrwaniem jednego z zatrzasków
w topeaku jest fajna rzecz z mocowaniem, że dodają dodatkowy element do zamontowania licznika