moje informacje mogą zostać uznane za nieobiektywne bo od niedawna łączy mnie i kasię dość luźna współpraca z crosso, ale uważam, że ta informacja Wam się należy. będziemy też o tym za moment pisać na fejsie crosso - prospekty na wprowadzenie torby crosso do sprzedaży są, niestety, niezbyt dobre - najwcześniej to styczeń 2014, ale umiarkowany pesymizm mówi mi, że wiosna 2014 to realny termin. powodów jest kilka, ale najważniejszy jest taki, że proces technologiczny związany z nowym produktem po prostu wymaga mnóstwa czasu - nowe formy do zgrzewania, nowe projekty dla szwaczek, nowe produkty (mocowanie do kiery) - masa elementów, które i tak już pochłaniają kilkunastosobowej ekipie z białego okropną ilość czasu. do tego dochodzą wymagania nowego dystrybutora, etc etc. falstart z premierą, choć projekt jest w zasadzie gotowy. więc możemy znowu powiedzieć, że miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle
Torba na kierownicę. Trochę się Andrzej pospieszył z informacją, że weźmiemy ze sobą torbę na kierownicę. Bardzo byśmy chcieli aby ta torba dopełniła naszą kolekcję. Niestety na razie zmuszeni jesteśmy ten temat zawiesić. Nasz konstruktor musiał podjąć inne działania, niezbędne do utrzymania ciągłości produkcji. Do torby wrócimy jeszcze tej zimy. Nauczeni doświadczeniem powstrzymamy się jednak przed zapowiedziami, pokazami przedpremierowymi. Po prostu, pewnego dnia torba pojawi się w sklepach. Kiedy? Nie wiemy i nie będziemy nawet w przybliżeniu podawać żadnych dat. Przepraszamy wszystkich za rozbudzenie nadziei. Dziękujemy również wszystkim trzymającym za nas kciuki. Jeśli potrzebujecie torby na kierownicę to zmuszony jestem odesłać was do konkurencji, nie możemy w nieskończoność trzymać was w niepewności. [Kamil]
Torba powinna być u nas w magazynie gotowa do sprzedaży 1 grudnia .
Po co te emocje. Jeśli chcecie zwisającą torbę już teraz możecie kupić Sport Arsenal Expedice
Od trzech lat tak mówią.