Oczywiście jest to pewnego rodzaju powielanie informacji już gdzieś zawartych - tutaj konkurentem jest np. mapa z zaznaczonymi obiektami na polskaniezwykla.pl, jednak to by była nasza wiedza i nasze rekomendacje. Bo na przykład informacji, że w gminie x koło miejscowości y jest taki bar, gdzie u pani Wiesi można zjeść pierogi tak dobre, jak żadne inne na świecie - nigdzie indziej by się nie znalazło.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Za 19 zł była taka pizza, że ledwo w dwóch chłopa ją zjedliśmy.
W tym roku też musimy gdzieś zjeść pizzę w trasie
A więc dobrze zrozumiałem Twoje intencje. Pomysł masz dobry, ale odpowiedzmy sobie szczerze ile osób będzie miało czas i chęci, żeby uzupełniać te informacje. Niektóre z nich szybko się zdezaktualizują - przykładowe pierogi mogą wyparować w kulinarny kosmos bezsmaku, jak pani Wiesia odejdzie na emeryturę i bar przejmie synowa jej brata, która gotować nie umie.
Na zaliczgmine jest możliwość dodawania komentarzy do zaliczonej gminy, tylko chyba jeszcze nie narodził się taki, który z niej skorzystał
witama moim zdaniem zaliczenie gminy = wizyta pod urzędem gminy/miasta i np. pamiątkowa fotka ....
Pozostaje kwestia - łatwo powiedzieć, trudniej zrealizować. Tylko że ja biegły w webmasterowaniu nie jestem... A i dla biegłych to by było pewnie niezłe wyzwanie?
Cytat: tomzoo w 5 Kwi 2012, 21:28Pozostaje kwestia - łatwo powiedzieć, trudniej zrealizować. Tylko że ja biegły w webmasterowaniu nie jestem... A i dla biegłych to by było pewnie niezłe wyzwanie?Ja Pająk przebrzydły webmasterem nie jestem.. ale javaScript i "wysyłane" przez nią KML-e na mapie wujka Googla chętnie takie rzeczy zasponsorują Może kiedyś zobaczymy, co się da zrobić Albo raczej.. jest to tylko kwestia czasu!