Schodzisz do piwnicy, wyciągasz rower i nagle uderza ta świadomość: "nie ma już pustych gmin". Koszmar
Przy okazji zadam pytanie czy jest możliwość pobrania mapki gmin w większym rozmiarze?Bo w nazwie pliku mapki jest -s jak small.To może jest medium lub large?
Z dniem 2 czerwca skończyłem zabawę, wszystkie gminy zaliczone. Na podsumowanie przyjdzie jeszcze czas, mam trochę śladów do zabawy Pustelniku, mógłbyś mnie wstawić we właściwe miejsce w podsumowaniu? Bo chyba robisz to ręcznie.
Tymczasem kolejna osoba zebrała komplet gmin: https://www.wykop.pl/wpis/32712249/juz-nic-nie-musze-wszystkie-2479-gmin-zdobyte-mysl/
Kolego nie brzmi elegancko supozycja że ktoś oszukuje, wiem że nie użyłeś tego terminu ale mogłeś sobie darować mimo wszystko. Rozumiem że jakąś metodą poza jeżdżeniem po gminach wolałbyś wyglądać lepiej w zestawieniu na tym portalu ale to naprawdę słabe...
Jest pewna zasada, którą stosuje. Ja się nie cackam.
Śmieszne, ale nawet ja sam poprzypominałem te stare daty, kiedy jeszcze nie wiedziałem o czymś takim.
No i powpisywalem wszystkie zaliczone wcześniej gminy pod jedną datą i to na dodatek na pewno nie prawdziwą. Taki oszust ze mnie.
Tymczasem kolejna osoba zebrała komplet gmin