Autor Wątek: A może Kelly's ?  (Przeczytany 2471 razy)

Offline jablawut

• Miasto: Krakow
  • Na forum od: 12.01.2007
A może Kelly's ?
« 9 Cze 2007, 11:16 »
Co myślicie o tym:
http://www.rower.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=6_698_458_465&products_id=5917

bo authory wydaja mi się troche przepłacone, a to wydaje się być całkiem spoko. ktos się może czepiać, że ciężkawy, ale kilo w tą czy w tamtą nie robi chyba wiekszej różnicy.
Czekam więc z utęsknieiem na Wasze opinie.

Pozdro

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
A może Kelly's ?
« 9 Cze 2007, 13:20 »
wyglada sympaycznie, tylko ile ma mocowan na koszyki ? i jak z mocowaniem tylnego bagaznika ?

a ten ? http://www.rower.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=6_699_718&products_id=2777
jeno oslone zdjac i ew. oswietlenie .... :)
… why so serious ?

Offline jablawut

• Miasto: Krakow
  • Na forum od: 12.01.2007
A może Kelly's ?
« 9 Cze 2007, 15:41 »
Kelly's ma chyba tylko jedno mocowanie niestety. Ale na drugie zawsze można cos wymyslić. I jakby jeszcze mostek był z regulacja nachylenia to byłoby git.  Z bagażnikiem no problem. Chyba tak jak w authorach. Widzialem, że DuszakTeam na takich się wożą.
Ja mam narazie MTB i na takim to troche niewygodnie. W prawdzie szybko to rozbujasz i wjedzie prawie wszędzie, ale na wyprawy po 2000 km juz troche zaczyna przeszkadzać i postawa i siodeło.... Chociaż MTB na polskie drogi wydaje się być jedynym sensownym rozw.

To co pokazaleś jest... ciekawe. Piszą że lekkie.  Nie wiem tylko co to są te "zegary" przy hamulcach i manetkach. Widocznie mało jeszcze o rowewrach wiem  :oops: . Zawsze mnie intrygowaly koła. Jakie maja rozmiary?

bojackson

• Gość
rower cud miód orzeszki
« 2 Cze 2009, 18:33 »
Mam nadzieje ,że dobrze wklejony bo coś zdjęcia się nie wyświetlają. Patrząc na zdjęcia bardzo możliwe ,że te cudo holenderskie za kilka tysięcy zł to w rzeczywistości chińczyk za 120 zł :)

Cytat: "robb"
wyglada sympaycznie, tylko ile ma mocowan na koszyki ? i jak z mocowaniem tylnego bagaznika ?

a ten ? http://www.rower.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=6_699_718&products_id=2777
jeno oslone zdjac i ew. oswietlenie .... :)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
A może Kelly's ?
« 2 Cze 2009, 20:29 »
witaj bojackson.... hmmm, o co chodzi ? coś żaden z linków na stronie mi nie wchodzi  :?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
A może Kelly's ?
« 3 Cze 2009, 08:37 »
bo są sprzed 2 lat :)?

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
A może Kelly's ?
« 3 Cze 2009, 09:28 »
jasne, że są. Co nie zmeinia faktu, że również nie mam pojęcia, o co chodziło Bojacksonowi :P
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum