Autor Wątek: Witam :)  (Przeczytany 3322 razy)

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
Witam :)
« 1 Lut 2011, 23:30 »
...
Tu było moje powitanie, a teraz są trzy kropki. Nie ma sensu wchodzić w polemikę, bo zepsuję kolejny wątek. Jak będzie taka możliwość, to naprawię zepsute wątki. Na razie udało mi się naprawić około 30%.

Edit: Aktualnie stan korekty wynosi 50,01% (postów, nie wątków). Weekend Bożocielny.

Edit: Aktualnie około 61%.

Chciałbym jednocześnie wyjaśnić, że kwestia usuwania postów to nie jest kwestia jednego dnia ani złego nastroju jednego wieczora (to dość czasochłonne zajęcie, zwłaszcza jak się usunęło ich ponad 6 tysięcy, a jeszcze ponad 4 tysiące pozostało), nie jest to też krucjata przeciwko komukolwiek z administracji forum (aczkolwiek ich reakcja w odpowiednim czasie mogłaby zapobiec tej sytuacji). Szczegółowe wyjaśnienie przyczyn tego postępowania wraz z odpowiednim wnioskiem przekażę administracji forum w niedługim czasie (kilkanaście dni). Należy się liczyć z tym, że jeśli administracja forum przychyli się do tego wniosku, który zamierzam złożyć, to te posty już nie wrócą, a pozostałe zostaną usunięte.

Edit:
Nie piszę tego wyjaśnienia jako nowej odpowiedzi do posta, lecz jako uaktualnienie starego, bo nie chcę tworzyć w tym miejscu jakiegoś epitafium, czy też zarzewia do kolejnej dyskusji polegającej na obwinianiu innych ludzi za aktualny stan rzeczy. Jak ktoś będzie szukał moich skasowanych postów, to pewnie zajrzy na pierwszy, którego nie dało się skasować, bo postów zakładających nowy wątek nie da się skasować, można je jedynie edytować. Nie planuję też aktywnego powrotu do tego forum, zresztą - w takiej sytuacji usuwanie postów, zwłaszcza tych sprzed 10 czy 11 lat, byłoby bezzasadne, bo jest to przecież świadome naruszenie regulaminu forum i samo w sobie grozi konsekwencjami wymienionymi w tymże regulaminie.

Edit: aktualnie około 66%.

Dzisiaj zaczyna się Maraton Podróżnika. Ja jadę swój maraton - przy klawiaturze. Cel - 3 tysiące postów.

Edit: to był owocny maraton, aktualnie około 94% postów usuniętych. Ludzie już pewnie dojechali do domów.

Edit: 100%. Za pół godziny wschód słońca w Poznaniu.

Wszystkie posty usunięte lub edytowane (postów założycielskich usunąć nie mogłem, ale mogłem je edytować).

Przez okres 2 tygodni usuwania postów dwie osoby napisały do mnie, żebym tego nie robił, bo to będzie duża strata dla forum. Być może, ale katastrofy to nie wywoła, zresztą nie taki jest cel tego usuwania. Przepraszam tych, co wzięli udział ze mną w dyskusjach, a teraz już nie widzą postów, na które odpowiadali... Na dzień dzisiejszy jednak nie widzę innego rozwiązania. Ze względu na zachowanie jednego z użytkowników (który niestety się na mnie uwziął, czy jak to zwał) straciłem w ogóle poczucie bezpieczeństwa pisania na tym forum. Tylko tyle i aż tyle. Niektórzy zrozumieją, większość pewnie nie.
« Ostatnia zmiana: 14 Cze 2021, 03:54 podjazdy »
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 1 Lut 2011, 23:32 »
O, Michał! Witaj na forum :D :D :D
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna usulovski

• Miasto: Edynburg
  • Na forum od: 17.07.2008
« 1 Lut 2011, 23:46 »
Witamy w naszych skromnych okienkach :D

Twoja baza podjazdów jest nam oczywiście doskonale znana.

PS Tak podejrzewałem, że to Ty prezentujesz się na krze przed obiektywem martwejwieriórki, nie taki ten świat wielki jednak 8)

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
« 1 Lut 2011, 23:57 »
Witaj, Twoja baza podjazdów to wspaniała rzecz. Dzięki!
Wracaj do formy i przyjedź na zlot ;)
Wracam do jeżdżenia.

Offline kaarool

• Miasto: Szczecin/Poznań
  • Na forum od: 17.05.2010
« 2 Lut 2011, 00:06 »
Witaj Poznaniaku!:)

Ale fajny ten twój ostatni wyjazd. Achh pojechał bym też, zamiast uczyć się do egzaminów.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 2 Lut 2011, 00:17 »
Cześć Michał:)
Kurcze, przynajmniej nareszcie widzę siebie na fotkach:)
O jasny gwint i jeszcze opisane:)
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
« 2 Lut 2011, 00:49 »
Wydaje mi się, że kiedyś rozmawialiśmy w klubie AKTR Cyklista ;) A może mi się wydaje... :)
Witaj na forum :)
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 2 Lut 2011, 05:43 »
Witaj Michał. Nie podejrzewałem nawet, ze mamy aż takie znajomości na forum :D

Offline Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
« 6 Lut 2011, 00:14 »
OOO...! Powitać kolegę, powitać ;)
Rośnie nam tutaj powolutku AKTR'owa czeredka ;)

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Offline Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
« 6 Lut 2011, 11:20 »
Tak jest niestety. Ale to nie Ty Michale powinieneś tu narzekać w kwestiach ilości wolnego czasu ;)

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Offline pagin

• Miasto: Reda
  • Na forum od: 06.10.2008
Odp: Witam :)
« 15 Cze 2021, 11:40 »
Podjazdy, dla mnie jesteś (byłeś?), wartościowym użytkownikiem tego forum. Z przyjemnością czytałem Twoje opisy wyjazdów i odpowiedzi w dyskusjach. Żałuję, i po trosze czuję stratę, że podjąłeś decyzję o odejściu z forum i usunięciu postów
Pozdrawiam

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
« 15 Cze 2021, 11:48 »
Podjazdy nie przyjmuje do wiadomości o Twoim odejściu.
Na forum wiele wniosłeś, dostawałem od od Ciebie pomoc fachową, Twoje Wyprawki inspirowały i nadal inspirują, także jak najbardziej widzę Cię z powrotem.
Pozdrawiam serdecznie
Paweł

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 15 Cze 2021, 14:50 »
Szkoda nawet komentować. Mam nadzieję, że po przerwie jednak wrócisz.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna kawerna

• Piotr(ek) Hrehorowicz w realu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 22.09.2013
« 15 Cze 2021, 15:16 »
Ta sytuacja utwierdza mnie w nabytym przekonaniu, że media społecznościowe to gówno w najszerzej pojętym znaczeniu tego słowa.
Forum jest już dla mnie ostatnim medium z jakiego aktywnie korzystam. Jednak z biegiem lat coraz trudniej unikać mi tematów budzących emocje u użytkowników, a osobiste wycieczki potrafią pojawić się w dowolnym miejscu tegoż forum. Drzewiej bywało tu lepiej, ale widać wszystko się kiedyś kończy. Szkoda.
... i stałem się social-rowerzystą... Anachronicznie lubię trójrzędowe korby i małe kasety ;)

Offline Mężczyzna sinuche

• Miasto: Beskid
  • Na forum od: 17.04.2009
« 15 Cze 2021, 17:49 »
Podjazdy!
Nie!!!

Kto będzie wróżył prognozy?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat