Autor Wątek: Witam :)  (Przeczytany 3323 razy)

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Odp: Witam :)
« 15 Cze 2021, 17:51 »
O, przegapiłem ważną sprawę.
Szkoda. Wielka szkoda, że przez jednego użytkownika pojawia się taka decyzja. Czy to znaczy, że liczy się opinia tylko tej jednej osoby?
Z Wilkiem ścierałem się wielokrotnie. Byłem też przez niego obrażany za pośrednictwem prywatnych wiadomości, ale mowy nie ma, żebym dał mu jakąkolwiek satysfakcję tego typu. Wiem, że kiedyś się spotkamy osobiście i w cztery oczy omówimy ten problem.
To trzeci taki foch (sorka za określenie), jaki widzę na tym forum. Zupełnie niepotrzebny, moim zdaniem, jak te poprzednie.
Szkoda zdrowia, prądu itp.
Bez względu jak się sprawa potoczy, dziękuję Ci, podjazdy, za to, co tutaj wniosłeś. Mam jednak nadzieję, że zmienisz zdanie.

Offline Mężczyzna Thedio

• Miasto: Łańcut
  • Na forum od: 26.02.2013
Odp: Witam :)
« 15 Cze 2021, 18:18 »
Jak to czytałem to przypomniał mi się początek z książki która lubię:

"Żaden człowiek nie jest samoistną wyspą:każdy stanowi ułamek kontynentu, część lądu. Jeżeli morze zmyje choćby grudkę ziemi, Europa będzie pomniejszona, tak samo jak gdyby pochłonęło przylądek, włość twoich przyjaciół czy twoją własną. Śmierć każdego człowieka umniejsza mnie, albowiem jestem zespolony z ludzkością. Przeto nigdy nie pytaj, komu bije dzwon: bije on tobie."

Jak obrobisz zdjęcia z kolejnej wycieczki to chociaż dodaj mnie do albumu na Google (Paweł Dedio) żebym wiedział że pogoda była dobra a cena pociągu adekwatna do czasu rozkładowego. Dziękuję!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum