Freud nie obraź się, ale mam nadzieję, ze pojedziesz jeszcze w styczniu ufff
Powiedzcie mi czy dobrze myślę.Cena biletu w WizzAir to:- cena biletu- dodatkowa opłata za bagaż (aktualnie 90zł jeśli lot trwa dłużej niż 2h)- podatki / Opłaty- opłata za opłatę (! sic)Z góry wybaczcie za walutę NOK, ale nijak nie wiem jak pokazać ją w PLN. Dopiero w podsumowaniu mogę zmienić walutę.Symulacja dla 2 osób, kierunek Bergen (BGO) >> Gdańsk (GDN). Ceny na ~7 listopad.- cena biletu: 336 NOK (~200zł)- podatki i opłaty: 238 NOK (! sporo)- dodatkowy bagaż - rower + wyposażenie (do 32kg) - 90 PLN- opłata za opłatę (! sic) - 46 PLNŁącznie ~472 PLN w jedną stronę. Warunki przewozu:- do 32kg 6 pakunków z zachowaniem max. wymiarów z regulaminu.- bagaż osobisty 10kg- rowery najlepiej w pudle
W najlepszym wypadku jesteśmy więc w połowie drogi
Nie ma nic o niej na climbbybike, bigach, innych baz podjazdów nie znam jeśli są takowe.
PS. Frojdzie, mam propozycję: może zbieraj pytania na kartce i pisz posty co jakiś czas? Bo naprawdę Twoje tempo spamowania trudne do zdzierżenia bywa Gdybyś tyle jeździł, ile piszesz, to hoho...
Pytanie do Was: jaki kierunek wiatru jest dominujący w Norwegii w lipcu?
Cytat: Freud w 19 Lut 2012, 22:31Pytanie do Was: jaki kierunek wiatru jest dominujący w Norwegii w lipcu?Po stoku w dół...
wybieram sie przelom czerwca lipca do Trondheim via Oslo