Ciekaw jestem, czy jest jeszcze w Polsce jakaś gmina, w której nie był żaden z nas?
Oczywiście, że jest i to niejedna. Sprawdź sobie w temacie "Mapki", suchyy robił takie różne porównania i zestawienia
Ja mam jeszcze jedną uwagę. Gmina Tarczyn jest w niej przypisana do powiatu grójeckiego (tak było w latach 1992-2002), a nie do piaseczyńskiego.
Edit:Przy okazji wypełniania znalazłem błąd w powiecie giżyckim - od 1.01.2002 roku istnieje powiat węgorzewski, do którego weszły gminy: Węgorzewo, Budry i Pozezdrze.Przy okazji tej korekty Banie Mazurskie przeszły do powiatu gołdapskiego.Podobna sytuacja z powiatem bieszczadzkim. Z jego części w 2002 utworzono powiat leski, w którym znalazły się gminy: Lesko, Baligród, Cisna, Olszanica, Solina.
Przy okazji wypełniania znalazłem błąd w powiecie giżyckim - od 1.01.2002 roku istnieje powiat węgorzewski, do którego weszły gminy: Węgorzewo, Budry i Pozezdrze.Przy okazji tej korekty Banie Mazurskie przeszły do powiatu gołdapskiego.Podobna sytuacja z powiatem bieszczadzkim. Z jego części w 2002 utworzono powiat leski, w którym znalazły się gminy: Lesko, Baligród, Cisna, Olszanica, Solina.
Jeśli nie da się poprawić, będę musiał je szybciutko zdobyć
Nie zwróciłem uwagi, czy stało się to wcześniej, przy zaznaczaniu Stegny i Nowego Dworu Gdańskiego, czy dopiero teraz, przy zaznaczaniu Elbląga i okolic.
Zawsze możesz sprawdzić. Usuń Elbląg i okolice...
Brakuje opcji wyszukiwania użytkowników. Widać tylko 1szą 20tkę.