Czy to będzie modyfikacja starej strony, czy stworzycie coś nowego to i tak będzie to duży krok naprzód. Najgorsza jest stagnacja i nie reagowanie na zachodzące zmiany w podziale administracyjnym kraju.
Cytat: darekw w 12 Mar 2017, 11:22 Czy to będzie modyfikacja starej strony, czy stworzycie coś nowego to i tak będzie to duży krok naprzód. Najgorsza jest stagnacja i nie reagowanie na zachodzące zmiany w podziale administracyjnym kraju.A ja mam zmiany w d... i z przyjemnością dokończę zbieranie gmin w granicach w jakich zacząłem.
Można by zrobić wersje gmin i każdy zalicza w tej wersji w której zaczął, wtedy ranking byłby procentowy, czyli mam 1200/2479 = 48,41% zaliczonych gmin. Ktoś inny zacznie w innej wersji np 2016 gdzie gmin jest powiedzmy 2481 i on po zaliczeniu 1200 z 2481 ma 48,37% zaliczonych gmin, można wtedy robić ranking globalny a jednocześnie dodać rankingi w zakresie mapy. Dodatkowo dodać przeniesienie zaliczonych gmin na nową mapę, gdzie będzie można kontynuować i ewentualnie uzupełnić swoje zaliczenie na nowej mapie, po zaliczeniu w starej wersji.