Cytat: WujTom w 20 Maj 2021, 20:26Zabawa fajna, a reguły wymyślasz sam dla siebie.Kilku WujTom (wójtom) przybijałem już piątkę.
Zabawa fajna, a reguły wymyślasz sam dla siebie.
Po Zlocie wpadło 20 gmin.Nigdy nie pamiętam jakim klawiszem aktualizować na stopce gminy, może ktoś pamięta?
Cytat: paweł.70 w 20 Maj 2021, 10:39Po Zlocie wpadło 20 gmin.Nigdy nie pamiętam jakim klawiszem aktualizować na stopce gminy, może ktoś pamięta?Przycisk w stopce aktualizuje się sam na podstawie danych z zaliczgmine.pl. Niestety nie zawsze to widać bo przeglądarka trzyma w pamięci podręcznej starą wersję obrazka. Wymusić załadowanie grafiki na nowo można odświeżając stronę kombinacją ctrl+F5.
A ja sobie tak pomyślałem, jakby się serwis sam ze Stravą synchronizował, jak statshunters.com <marzyciel>
Ale myślę, że dałoby się to zrobić tak, by ściągnąć automatycznie ślady z konta na stravie (po wybraniu zakresu dat, na przykład) i pokazać na mapce. Tylko po co?
I na dodatek wcale bym nie chciał żadnej automatyzacji we wprowadzaniu tych danych na stronie, bo odebrałoby mi to ważną dla mnie część tej zabawy.
Strava API usage is limited on a per-application basis using both a 15-minute and daily request limit. The default rate limit allows 100 requests every 15 minutes, with up to 1,000 requests per day.