Autor Wątek: Najdziwniejsze pory dnia na randkę rowerową.  (Przeczytany 4710 razy)

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
Cytat: "bix"
Cytat: "Natalia"
Boście ślepi wszyscy!

Nie!
Generalizujesz :P

Nie!
Śmieję się :P Aczkolwiek coś w tym jest...
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline Baton

• Miasto: Gadzowice
  • Na forum od: 15.08.2010
Coś w tym jest? Ja tam mam wzrok sokoli i jakoś nie dostrzegam tych perełek :wink:
Heh największa niewypałowa randka rowerowa to jak mi panna podczas wieczornego wypadu omdlała. Co prawda była okazja romantycznie pospieszyć z pomocą ale.. Od tego czasu wolę jeździć sobie sam i słuchać jak ptaszki ćwierkają :P
W tym roku Palestyna!;)

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Cytat: "Baton"
A ja tam jestem zdania, że jeżdżenie z kobietami jest cholernie problematyczne i uskuteczniam samotne wypady bądź w towarzystwie innego maczo :D
Człowiek nie musi wysłuchiwać stęków w deseń: "Ojojoj..uff jej jaka ściana, daleko jeszcze..?" :wink:

Ja to samo moglabym powiedziec o facetach! Ze pod gorke, ze wiatr w oczy, ze za zimno, ze za cieplo, ze za szybko i co tam jeszcze mozna wymyslec :roll:

PS. Jezdze sama 8)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Baton

Ano ano męska rasa też niestety trochę zniewieściała i podupadła ale.. jeszcze nie do końca, jest jeszcze sporo prawdziwych przedstawicieli tej jakże znakomitej rasy :mrgreen:
W tym roku Palestyna!;)

Bitels

• Gość
Myślę, że Baton zgrywa się, aby coś się działo w tym wątku. Jednak jeśli nie, to nie wiem z kim on jeździł. Bo to nie były na pewno kobiety, które jak Wy drogie Panie, lubią jazdę rowerem. Pewnie próbowały się lansować i nie wyszło :D A Baton na tej podstawie wysnuł fałszywy wniosek, że kobiety nie nadają się na rower. Najlepszym przykładem na obalenie zdania Batona są dziewczyny z naszego forum. I chwała im za to :D

Offline Baton

Bitels, nasze Forumowiczki są wyjątkiem potwierdzajacym regułę :wink:
Dochodzi też czynnik wiekowy, co pokolenie młodsze to jakieś takie bardziej cherlawe i leniwe.. Mozna to zauważyć wśród np. moich rówieśników :?
W tym roku Palestyna!;)

Offline Kobieta Marta

Dzieki Panowie za slowa uznania  :lol:
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Marta, no czego Ty właściwie chcesz dziewczyno? Trafiłaś kolesia co Cię trzy razy wyprzedził, to też narzekałaś :D  Kompletny brak konsekwencji :D

Offline Kobieta Marta

Skoro niektorzy narzekaja na dziewczyny, ze niby nie nadaja sie do jazdy rowrem to czemu Panie nie moga ponarzekac na facetow ;)

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Cytat: "Natalia"
Boście ślepi wszyscy! o! I tyle wam powiem :)

Tak Natalia, ja podpisuje sie pod tym oboma pedalami :) Czego i tobie batonie zycze!
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline kokop

• Miasto: Chard
  • Na forum od: 11.01.2010
:roll:
Nooo, ślepi tak?
hindiana,   no i co z samego patrzenia skoro ty np. kręcisz się zzzzyyy,   nazwalaś go > bronią
 :D
Palną pewnie
(chyba mi nie wciśniesz że nie zaoczył obklepanego samochoda  :mrgreen: )
Kleine Fiech ach Scheiße machen.

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Cytat: "kokop"
:roll:
Nooo, ślepi tak?
hindiana,   no i co z samego patrzenia skoro ty np. kręcisz się zzzzyyy,   nazwalaś go > bronią
 :D
Palną pewnie
(chyba mi nie wciśniesz że nie zaoczył obklepanego samochoda  :mrgreen: )

Nie wiem zupelnie o co chodzi z samochodem - pewnie jakis emigrant polski z UK wjechal mi rowerem prosto na drzwi auta... A co to jest zzzyyy - grypsujesz? :D :P
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
w imieniu Kokopa mogę powiedzieć że on żadnych gier nie psuje.

Sam z dziewczyną mam dość dobre doświadczenia rowerowe, choć stwierdziłem to dopiero dłuższy czas po powrocie z wyprawy. Trochę za wysoko jej postawiłem poprzeczkę (chciałem żeby cisnęła moim tempem :P), ale i tak wspaniale dała radę  :wink:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna cinek

• SP2SJ
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.03.2008
Cytat: "Waxmund"
w imieniu Kokopa mogę powiedzieć że on żadnych gier nie psuje.
chwilę mi zajęło  :D
Cytat: "Waxmund"
Sam z dziewczyną mam dość dobre doświadczenia rowerowe, choć stwierdziłem to dopiero dłuższy czas po powrocie z wyprawy.
Ciągle ta sama? ;)
Cytat: miki150
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum