Autor Wątek: Rabaty w Cykloturze  (Przeczytany 11836 razy)

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
Odp: Rabaty w Cykloturze
« 26 Sty 2013, 18:50 »
Ale i zdarzają się przedmioty przecenione o 1zł czy inne grosze, i dzięki temu choć mógłbym zaoszczędzić więcej (rabat), to nie mogę.
Ja już przestałem tam zamawiać, szczególnie, że nie chce mi się czekać miesiąca na coś, zrazili mnie po oczekiwaniu prawie 2m na buffa, który w PL nie był dostępny (tj był tylko u nich, niby...) - ostatecznie nie dość, że go nie mam, bo ponad miesiąc mnie zwodzili, to zaoferowali bidon w zamian za oczekiwanie :D Z drugiej strony jestem im wdzięczny, że tamtego jednak nie mam, bo aktualny jest super i nie zamieniłbym go na tamten :P

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
« 27 Sty 2013, 10:45 »
Z przyzwyczajania,sentymentu a może z... właśnie czego?

Pierwsze i drugie odpada, bo to mój pierwszy raz był ;) Cena mnie przekonała, zwłaszcza, że forumowicze pisali, że w ostatnim czasie z realizacją zamówień jest lepiej. Wszystko w dziale wyprzedaże kupiłem. Licznik VDO, siodełko selle royal i łańcuch SRAM poprzeceniane po ok. 50%, jednak ciężko było znaleźć gdzie indziej. No chyba, że nie wiem, to daj znać. Koszt przesyłki przy takim zamówieniu się gubi.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 27 Sty 2013, 12:51 »
Przeceniali bo dają ciała z realizacją zamówień i próbują coś zrobić by było lepiej ;)

Offline Drzewo

• Miasto:
  • Na forum od: 16.09.2014
« 27 Sty 2013, 20:45 »
Przeceniali bo kupili za 15 zł i robią promocję z 50zł na 25zł.... i tak są do przodu.

« 27 Sty 2013, 22:50 »
Pewnie że wychodzą na swoje. Ale inne sklepy ten sam produkt przeceniają już tylko na 40.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 25 Kwi 2013, 13:47 »
Cyklotour się z centrumrowerowe.pl połączył, więc napiszę tu.

Dostałem niedawno inny towar niż zamówiłem. Szybki odzew ze strony sklepu, darmowa wysyłka właściwego sprzętu i odbiór kurierem starego.
Wzorowe podejście do klienta ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 25 Kwi 2013, 13:50 »
Znaczy się dostałeś opony które już nie spadają z obręczy?  ;)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 25 Kwi 2013, 15:07 »
dostanę lada dzień ;)

Przy okazji uczulam na dokładne sprawdzanie rozmiaru kupowanych opon....

Dostałem 700x38B, zamiast 700x38C, i okazało się, że to marne B bardzo dużo zmienia ;)
« Ostatnia zmiana: 25 Kwi 2013, 16:03 Waxmund »
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

« 15 Cze 2013, 18:28 »
Cyklotur przesłał mi newslettera z kodami rabatowymi. Większość to kiepskie oferty, ale 15% na ortlieba brzmi nieźle.

http://mail.freshmail.pl/p/ihsoc22elg/k53pqpozya/

Mógłbym na przykład dużą torbę na kierownicę dostać za ok. 300zł, a to już chyba niezła cena.

http://www.cyklotur.com/akcesoria/torby-i-sakwy/torby-rowerowe/na-kierownice/p,torba-na-kierownice-ultimate-5-plus-ortlieb,40016.html

Zdarzają się czasem jeszcze taniej?

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
« 15 Cze 2013, 22:10 »
Tylko należy pamiętać,że Cyklotur może zapomnieć wysłać lub zrobić to za trzy tygodnie.  :icon_twisted:
Przepraszam nie mogę powstrzymać się,jak widzę nazwę tego sklepu.
Jako sklep stacjonarny,często zaglądam,coś kupię...fajna atmosfera tam panuje  ;D każdy sprzedawca akurat zawzięcie czegoś szuka.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna Camellus

• Miasto: Jankowice k/Krakowa
  • Na forum od: 23.10.2012

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
« 13 Maj 2015, 10:52 »
Postanowiłem dać im kolejną szansę. Nie wykorzystali  ;D

Zrobiłem dwa zamówienia w odstępie kilku dni. Na obu wyłączenie pozycje dostępne w 1 dzień roboczy. Przy obu zamówieniach, następnego dnia po zapłaceniu, jedna pozycja zmienia się na "wysyłka w 2-4 dni". I czekam...

Marek

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
« 13 Maj 2015, 14:37 »
W tym sklepie, niestety norma... >:(
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna Pedro

• Miasto:
  • Na forum od: 19.01.2014
« 13 Maj 2015, 14:50 »
Ja czekam już prawie miesiąc na towar dostępny do 10 dni... Jutro zgłaszam anulowanie zamówienia i zwrot kasy.

Offline Mężczyzna tomek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 01.06.2014
« 13 Maj 2015, 14:56 »
Nie ma co płacić od razu.
Po złożeniu zamówienia sprawdzamy status zamówionych produktów i przelewamy kasę jak są gotowe do wysyłki ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum