Autor Wątek: Pozdrowerek z Kołobrzegu  (Przeczytany 6305 razy)

Offline Maciej Mężyński

• Miasto: Kołobrzeg
  • Na forum od: 15.02.2011
    • http://www.rowerowewakacje.pl
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 17 Lut 2011, 23:59 »
Cytat: "Waxmund"
Co do opon, to podejrzewam że chodziło Ci o Snow Stud'y ew są jeszcze Marathon Winter.

Tak masz rację. Jeżdżę teraz na Snow Stud. Winter też mają kolce ale w podwójnej ilości chyba. Ale głowy nie dam, 3 lata temu zamawiałem. Na pewno znasz i na to odpowiedź. Tu na forum trzeba uważać co się pisze. Żadna ściema nie przechodzi. Fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do naszej dyskusji o nicku to też taki mam. W sumie zapomniałem dać nicka przy rejestracji bo jakoś tak dziwne dla mnie te nicki ale to nie ważne w ogóle jest. Cieszy mnie fakt, że tu się nie przeklina na tym forum, nie obraża nikogo i wszyscy mają korbę.
www.rowerowewakacje.pl
Rowerowe wyprawy z małymi dziećmi, grupami młodych ludzi i w ogóle o wakacjach na rowerze.

Offline Maciej Mężyński

Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 18 Lut 2011, 00:05 »
Cytat: "xmk"
Witaj, Macieju!
Kiedy planujecie jechać przez Hiszpanię i Portugalię? Ja będę na tym szlaku w lipcu, miło byłoby się spotkać.

Ruszamy na początku kwietnia. Trasę nie jest na 100%. Dopiero mapy przyszły i planowanie zaczniemy od poniedziałku. Ale na bank mogę powiedzieć, że w lipcu to chcemy już w okolicach Jeziora Bodeńskiego się znaleźć.
Przeczytaj wpis do Hindiany. Może coś razem z licealistami ruszymy? Po to jestem na forum.
www.rowerowewakacje.pl
Rowerowe wyprawy z małymi dziećmi, grupami młodych ludzi i w ogóle o wakacjach na rowerze.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 18 Lut 2011, 00:06 »
Cytat: "Maciej Mężyński"
O tym wieku to pisałem do tego młodego człowieka co pisał że w szkole nie miał belfra co by jeździł.
XD My tutaj wszyscy młodzi jesteśmy, bez względu na wiek!  :mrgreen:  

Maćku nie zamieszczaj 3 postów pod rząd, można je edytować. O! Już 4, mamy nowy rekord :P

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 18 Lut 2011, 00:08 »
Maciej kulturalnie odpowiada każdej osobie oddzielnie :)

Offline Maciej Mężyński

Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 18 Lut 2011, 00:19 »
chłopaki dajcie mi parę dni na wdrożenie....
Nawet w liceum jest te 15 dni ochronne dla kotów.
W Kołobrzegu ferie i nie mogę poprosić moich licealistów o korepetycje z wymiatania na forum.
Internet to super sprawa do organizowania się w takie grupy mocnego uderzenia.
Mogę dołożyć swoje dwa grosze i piszę obszerny temat na forum jak będąc w szkole zdobyć pieniądze na sprzęt lub wyprawy. I to nie tylko rowerowe ale wszelakie. Znam się na tym. Moi klubowicze jeżdżą na wyprawy na szkolnym sprzęcie który wygląda jak na zdjęciu ponieżej
www.rowerowewakacje.pl

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 18 Lut 2011, 09:34 »
Same ortlieby, fajny szkolny sprzęt ;)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 18 Lut 2011, 10:53 »
Cytat: "hindiana"
Cytat: "Waxmund"

możesz za to pomóc Hindianie:
http://www.podrozerowerowe.info/viewtopic.php?t=3257&start=0

Szczerze się wzruszyłam, że o mnie pamiętałeś !

jak mógłbym zapomnieć  :wink:

Maciej, ale masz super pomysł z tą wymianą uczniów (z Hindianą)! to by było coś  :roll:

co do opon... ja tam kolców nie liczyłem  :wink:  zresztą nawet nie mam żadnych kolcowanych. Nie jeżdżę z dziećmi więc mogę sobie pozwolić na okazyjną glebę  :wink:
Wszystkie trzy:
Snow Stud
Marathon Winter

ten to dopiero kolców ma:
 Ice Spike Pro
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Maciej Mężyński

Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 18 Lut 2011, 12:52 »
jest na forum jeszcze jeden człowiek co to mieszka w Irlandii wiec już są dwie osoby z którymi można zacząć rozmowę. W temacie wymian jestem od dawna. Teraz chce ruszyć temat wymian turystycznych. Czyli zapraszam do Kołobrzegu (Polski) ekipę z jakiegoś kraju (mam już ludzi z korbą ze Słowenii i Szwecji rejon koła polarnego Irde), którzy są zainteresowani takimi pomysłami. teraz jednak najważniejsze dla mnie to 9 miesięczna wyprawa z moimi własnymi dziećmi po Europie. Wracam we wrześniu do pracy i podejmę temat na 100%. Zobaczysz coś wyjdzie. Nie uczniowie to forumowicze  :lol:  :lol:  :lol:
Chętnych znajdę.

Doczytałem się że będziesz prezentował swoją wyprawę po pustyni Gobi w Gryfinie. Będę na twoim pokazie. Jeżeli masz ochotę możemy się poznać. Nie uśmiecha mi się siedzenie na widowni samemu. Daj znać
www.rowerowewakacje.pl

Offline Mężczyzna odlotowy.wu

• Miasto: Pszczyna
  • Na forum od: 22.10.2008
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 18 Lut 2011, 18:32 »
Maćku (a może panie profesorze:D) może za bardzo się zapędziłem bo nauczyciele których mam z fotografii owszem przelewają swoją pasję fotograficzną (a mój wychowawca to i do latania czasem na lekcji uderzy) ale nikt nie robi tego tak dobitnie jak ty. I nie chodzi mi oto, że nauczyciele nie pokazują nam jak fotografować ale ty to robisz w dziedzinie w końcu której nie uczysz, więc tym bardziej zdobywasz moje uznanie i chciał bym Cię kiedyś poznać a najchętniej na jakieś wyprawie.
Pozdrawiam Wiktor
                          (uczeń szkoły średniej)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 19 Lut 2011, 08:19 »
Trzymam kciuki i życzę powodzenia z wymianą :wink:

Zawsze chętnie się zapoznam  :wink:  My tam będziemy we dwóch lub w trójkę.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 21 Lut 2011, 19:59 »
Witaj na forum Macieju! :)
Chylę czoła przed Twoimi pedagogiczno-turystycznymi dokonaniami! Brawo, brawo! :D

PS. Czy to aby nie najdłuższy wątek powitalny na forum? ;)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Maciej Mężyński

Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 21 Lut 2011, 20:06 »
Witaj,
sam jestem zaskoczony. Nawet nie wiesz, jak mi miło z tego powodu. Na pewno będę się tutaj udzielał. Jadę na Włóczykija zobaczyć kilka pokazów osób z forum. Mam nadzieję, że zawrę nowe znajomości. Lepsi kumple na portalu gdy poznamy ich w realu :lol:
www.rowerowewakacje.pl

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 21 Lut 2011, 21:27 »
Na pewno będę się tutaj udzielał.

Kiedy temat o doczepkach?
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Maciej Mężyński

Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 21 Lut 2011, 21:41 »
Witaj,
wiem wiem mówiłem, że dam wątek w dziale testy. Tak zrobię ale na razie z czasem kiepsko. Właśnie dowiedziałem się, że mój film z wyprawy "Rowerem z dziećmi po Europie" został dopuszczony do Kolosów (znaczy Fotoplastykonu na Kolosach) i teraz siedzę na kompie i tylko tym się zajmuję. Wysłałem trochę niedopracowany materiał i poprosili i podrasowanie. Nie zawiodę i napisze o przyczepkach. Możesz wejść na moją stronę. Tam jest opisana dokładnie ta której aktualnie używam. W dziele testy chce opisać kilka modeli.
www.rowerowewakacje.pl

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 23 Lut 2011, 07:45 »
Jadę na Włóczykija

Trzeba by jakoś się oznakować  :D  Bo coś czuję, że w Gryfinie może być trochę osób z forum, a szkoda żebyśmy się mijali w tłumie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum