Autor Wątek: Pozdrowerek z Kołobrzegu  (Przeczytany 6302 razy)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Odp: Pozdrowerek z Kołobrzegu
« 11 Lip 2011, 11:32 »
Gratuluję artykuliku w Rowertourze :D

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 11 Lip 2011, 11:38 »
właśnie właśnie! gratulacje artykułu! daj znać jak wrócicie. Trza pogadać i opić.

Offline Maciej Mężyński

• Miasto: Kołobrzeg
  • Na forum od: 15.02.2011
    • http://www.rowerowewakacje.pl
« 12 Lip 2011, 22:28 »
Dzięki za wsparcie bo miałem trochę tremę. W sumie to mało tam było o wyprawie z dziećmi po Europie ale trudno tak poszła rozmowa z panem red. jak poszła. My już w Niemczech nad Dunajem. Nakręciliśmy już ponad 3 tys. a od 10 dni Janek (6 lat) jedzie sam na własnym rowerze. Przedwczoraj ustanowił r swój rekord: 56 km. A jedzie z dwoma sakwami. Jest git. Damy znać jak wrócimy. POZDROWEREK DLA WSZYSTKICH!!!!
www.rowerowewakacje.pl
Rowerowe wyprawy z małymi dziećmi, grupami młodych ludzi i w ogóle o wakacjach na rowerze.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 12 Lip 2011, 22:33 »
extra! trzymamy kciuki i do rychłego zobaczenia!  ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Maciej Mężyński

« 20 Paź 2011, 22:53 »
Witajcie po dłuższej przerwie,
przede wszystkim, chciałem podziękować wam za wsparcie duchowe oraz teoretyczne w trakcie mojej wyprawy z dziećmi po Europie. Kilka razy w syt podbramkowych pytałem się na forum o radę i "dostałem to com chciał". Jak tylko będę w stanie, odwdzięczę się. Więc pytać śmiało.
Powrót do normalnego życia po rocznych rowerowych wakacjach jest trudniejszy od samej wyprawy. ale to już inna inszość.
Tak czy siak, chcę powrócić do wątku, który zacząłem z kilkoma osobami na temat wspólnych wypraw rowerowych i wymiany młodzieży. W następnym roku, zaczynam wieloetapową wyprawę szlakiem Św Jakuba z Gdańska do Santiago de Compostella. Pierwszy etap obejmie Polskę. I tu pytanie do naszych forumowiczów z Polski oraz emigracji czy są zainteresowani takim rajdem, który można podpiąć pod wymianę młodzieży lub współpracę szkół i razem w miłym gronie sobie podróżować rowerem.
Piszcie jak macie jakies pomysły
Pozdrowerek z Kołobrzegu
Maciek

www.rowerowewakacje.pl
Rowerowe wyprawy z małymi dziećmi, grupami młodych ludzi i w ogóle o wakacjach na rowerze.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 20 Paź 2011, 23:14 »
a czy nasz Padre nie robił tej własnie trasy - tzn szlakiem Świętego Jakuba (no, przynajmniej jakoś częściowo, ja sie nie znam, ale muszla jest...:)
http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=4932.msg85780#msg85780
« Ostatnia zmiana: 20 Paź 2011, 23:16 martwawiewiórka »
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Maciej Mężyński

« 20 Paź 2011, 23:18 »
zgadza się, i chylę czoła. super wyprawa sądząc po zdjęciach i opisach. teraz kolej na innych. po śladach zawsze łatwiej.
www.rowerowewakacje.pl

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
« 22 Paź 2011, 13:06 »
Z tym powrotem po rocznej wyprawie do normalnosci, mogę sobie wyobrazić jak to działa. Kiedy ja wracam po dwóch miesiacach wakacji do Irlandii, przez kilka tygodni trwam w totalnym odrealnieniu, co dopiero mówić o roku na rowerze! Jestescie inspirujący i trzymamy kciuki za wszystkie wasze kolejne wyprawy. Mamy pare solidnych planów na rowerowanie z młodzieza, na pewno sie dow as odezwiemy  kiedy wszystko nabierze konkretniejszych kształtów. Uściski dla dzielnych dzieciaków :)
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Maciej Mężyński

« 7 Kwi 2012, 00:29 »
daj znać jak wrócicie. Trza pogadać i opić.
Zapomniałem o tej propozycji podczas naszego umawiania się na czerwiec. Tak więc jak zawitasz do Kołobrzegu w czerwcu, trza pogadać i ???
www.rowerowewakacje.pl

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 10 Kwi 2012, 09:28 »
Macieju, w końcu odpisałeś...  ;D

Offline Maciej Mężyński

« 13 Lut 2013, 22:58 »
Cytat: hindiana w Dzisiaj o 01:52

fajnie, ze wrociles.

Zgadza się :)

A jeśli Skądś wróciłeś, to mam nadzieję, że zdradzisz niebawem?  :P

Fakt, przez 6 miesięcy nie wchodziłem na forum. Niestety, nie z powodu wyprawy rowerowej. Poważne kłopoty zdrowotne mojej żony odsunęły mnie od drobnych przyjemności, ale nie warto zaśmieć forum i zamartwiać P.T.  forumowiczów. I'll be back! Niebawem wysunę propozycję kolejnej wyprawki z dziećmi w roli głównej, a tymczasem, żeby odreagować jadę do Szczecina na pokaz zdjęć Sparky'ego z wycieczki po Rugii. Wiem, że kilka osób z forum się też tam wybiera. Do zobaczenia na pokazie.
www.rowerowewakacje.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum