Autor Wątek: sakwy FASTRIDER  (Przeczytany 2720 razy)

witex

• Gość
sakwy FASTRIDER
« 22 Cze 2007, 18:49 »
Witam serdecznie. Czy mial ktos z Was  doczynienia z sakwa fastrider na kierownice
http://www.allegro.pl/item207357204_nowa_torba_na_kierownice_fast_rider_stuuras_.html
co o niej sadzicie? I wogóle jaką sakwe na kierownicę polecacie?
Dzieki za odp. Pozdrawiam Witek.

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
sakwy FASTRIDER
« 22 Cze 2007, 21:40 »
Dopiero kilka miesięcy temu marka ta pojawiła się w sklepach internetowych i na allegro. Trudno będzie trafić na kogoś kto kupił i przestestował.
Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Paolo

• Gość
sakwy FASTRIDER
« 23 Cze 2007, 12:43 »
Witam..
Znam osobe, która posiada sakwę na kierownicę firmy Fastrider. Obecnie wraca z Estoni więc za kilka dni jeśli będzie możliwośc zapytam jak sie sprawuje torba.
Ja osobiście mam torbe Authora - która moge polecić. Na allegro kosztuje ponad 100zł, ale ja kupiłem w Katowicach za 76zł. Moim zdaniem jest bardzo dobra, dosyc pojemna i jak na moje porzeby - wystarczająca.
Mapnik jest (choć troszkę juz zużyty i delikatnie pekniety, ale mape można tam smiało schować.
Mam bardzo dobre, regulowane zapięcie na "klik", tak więc jest bardzo stabilna.
Pozdrawiam i życzę udanego wyboru
Paolo

Offline Kobieta magdad

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.08.2006
    • http://www.bajkers.com
sakwy FASTRIDER
« 23 Cze 2007, 17:20 »
mozesz zdradzic sklep w Katowicach, gdzie taka sakwe mozna dostac :)?

Paolo

• Gość
sakwy FASTRIDER
« 23 Cze 2007, 17:35 »
Panno (Pani) ;) Dudek, jest w małym sklepiku na Mikołowskiej przed mostem. Byłem tam w kwietniu i pewny jestem, że wisiała nad drzwiami "szefa". Na cennik nie zerkałem. Ja kupiłem w roku ubiegłym po cenie jaką podałem.
Dodam jeszcze, że wchodzi do nie lustrzanka, kompaktowy cyfrowy aparat, dokumenty do siateczki wewnętrznej, jakas kurteczka przeciwdeszczowa, łatki, mapy, lamka na przód.. Tyle chowam w mojej torbie. ;)
Paolo

witex

• Gość
sakwy FASTRIDER
« 24 Cze 2007, 09:15 »
Dzięki za odp. Mam jeszcze troche czasu wiec spokojnie sie zastanowie. Fastrider zwrocil moja uwage bo wyglada  jak Ortlieb za troszke mniejsza kase, a sprawia wrazenie bardzo pożadniej.Pozdrawiam.

Rolf

• Gość
sakwy FASTRIDER
« 4 Lip 2007, 17:56 »
ja ze swojej strony polecam torbe Kellysa - robi wrazenie solidnej, a jest tansza od authora (no chyba, ze rzeczywiscie da sie go dostac tak tanio, ja widzialem za jakies 120 pln). Kellys kosztuje 80 pln, ma bardzo fajne mocowanie (click na srobki imbusowe + stabilizator na mostek), a do tego duzo kieszeni i fajny mapnik (moj atlas Polski w skalki 1:250.000 sie miesci). przyznam szczerze, ze zbyt wiele km z ta torba nie zrobilem, ale za niedlugo jade na wyprawe - jak wroce, to dam znac :D
pozdrawiam

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum