Autor Wątek: Witam!  (Przeczytany 602 razy)

Offline Warthog

• Miasto: Tarnobrzeg
  • Na forum od: 17.02.2011
Witam!
« 23 Lut 2011, 20:34 »
Witam serdecznie,

Forum przeglądam od jakiegoś czasu i doszedłem do wniosku, że przydałoby się w końcu zarejestrować, a teraz przyszedł czas na przywitanie się :)

Na imię mam Michał, mam 19 lat i mieszkam w Tarnobrzegu.
Na rowerze jeździć lubiłem od zawsze, ale dopiero 2 lata temu kupiłem sobie coś co można rowerem nazwać... moja kochana Merida Matts 700-V. W zeszłym roku zacząłem swoją przygodę z maratonami rowerowymi i planowałem również wybrać się na swoją pierwszą kilkudniową wycieczkę rowerową. Niestety pomysł nie wypalił, można powiedzieć, że był on chyba zbyt ambitny, gdyż zakładał zbyt dużą ilość uczestników, przez co nie udało nam się znaleźć dogodnego dla wszystkich terminu.
W tym roku przestaje się patyczkować i wybieram się nad morzem, z zamiarem powrotu przez Mazury. Jeśli koledze się nie odwidzi to jedziemy we 2, jeśli nie to jadę sam, a co!
Rower jest, chęci są, sakwy wraz z bagażnikami przyszły dzisiaj, teraz tylko czekać na wakacje, ciepłe dni i odpowiednią formę :)

Pozdro dla wszystkich :)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Witam!
« 23 Lut 2011, 20:45 »
Witaj na forum :D  Duże grupy to duże problemy, chociaż obserwowaliśmy na forum zjawiska wprost przeciwne. A na formę się nie czeka, tylko się nad nią pracuje :D
Życzę wspaniałych przygód.

Offline Warthog

Witam!
« 23 Lut 2011, 20:47 »
Czeka się czeka :P W przerwach między czekaniem można najwyżej czasami trochę popracować, ale co za dużo to nie zdrowo :D

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Witam!
« 23 Lut 2011, 20:50 »
czesc i czolem:) fajny nick
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Warthog

Witam!
« 23 Lut 2011, 20:54 »
hindiana,  Dziękuję. Pięknego masz ON-ka :)

Offline Maciej Mężyński

• Miasto: Kołobrzeg
  • Na forum od: 15.02.2011
    • http://www.rowerowewakacje.pl
Witam!
« 24 Lut 2011, 13:11 »
Witaj na forum, sam nie dawno się "dopisałem". Doszedłem do tych samych wniosków co ty. Myślę, że znalezienie bratniej duszy na wyjazd nie powinno ci sprawić problemów, na pewno na forum uda się kogoś namówić. Zapału do jeżdżenia forumowiczom nie brakuje. Problem zazwyczaj jest w funduszach. Jak planujesz przejazd przez Kołobrzeg daj znać.

Cytat: "transatlantyk"
Duże grupy to duże problemy, chociaż obserwowaliśmy na forum zjawiska wprost przeciwne.

Duże grupy to zwłaszcza problem kulinarny. Gotowanie obiadu dla 13 osób. Masakra w sensie czasowym, oczywiście. Jakiś kompromis to max 10 osób.
www.rowerowewakacje.pl
Rowerowe wyprawy z małymi dziećmi, grupami młodych ludzi i w ogóle o wakacjach na rowerze.

Offline Kobieta hindiana

Witam!
« 24 Lut 2011, 17:30 »
Dzieki Warthog, pies sie rzeczywiscie udal wystawowy, rodowod ma jak stad do Mieszka I (a raczej Ottona ktoregos tam :)), za to problem mamy kiedy chcemy wyjechac na wakacje rowerowe. Virtus nie biega przy rowerze, jest na to zbyt mlody - a moze my go nie umiemy odpowiednio przetrenowac - i tak naprawde nie wiem czy kiedykolwiek uda nam sie polaczyc wycieczki rowerowe z jego szalenstwami.
www.plscout.com

Offline Warthog

Witam!
« 24 Lut 2011, 18:32 »
Najlepiej jeśli zaczniecie go przyzwyczajać już teraz. Jeśli umie już chodzić na luźnej smyczy to najlepiej byłoby zacząć z nim biegać. Kiedy będzie już biegał obok, a nie przed to próbować z rowerem. Najpierw bez smyczy, a potem najlepiej byłoby sobie sprawić specjalną smycz montowaną do ramy na sprężynce :)
Myślę, że najlepiej pomogliby wam z tym na różnych forach dogomaniaków.

Offline Kobieta hindiana

Witam!
« 24 Lut 2011, 18:45 »
W dyskusjach rowerowych zalozylam kiedys temat o psach przy rowerze :) Dzieki za porady! Tym bardziej milo cie widziec na forum.
www.plscout.com

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum