chyba pierwszy wątek na forum, w którym prawie nic nie rozumiem
Janusushi [/b]link=topic=3312.msg83226#msg83226 date=1316497684]Cytat: hindiana w 20 Wrz 2011, 00:01Co do kolczykow to trzeba bardzo uwazac z doborem - nie wszystkie pasuja do kasku Dlugie, wiszace i mocno ozdobne wygladaja taaaaanio...A co ma kask do rzeczy? Ja tam mam mnóstwo wiszących i kolorowych i szczerze mówiąc mam gdzieś, czy wyglądają tanio. A kask mam czarny, więc kolczyki pasują każde Chociaż wiszących na rower unikam, bo zaczepiają o zapięcie kasku i ich nie widać...
Co do kolczykow to trzeba bardzo uwazac z doborem - nie wszystkie pasuja do kasku Dlugie, wiszace i mocno ozdobne wygladaja taaaaanio...
pociągnę bezbarwną odżywką
Cytat: Antares w 20 Wrz 2011, 10:33pociągnę bezbarwną odżywkąsą odżywki do rzęs??
Cytat: Marta w 20 Wrz 2011, 22:49Cytat: Antares w 20 Wrz 2011, 10:33pociągnę bezbarwną odżywkąsą odżywki do rzęs?? Ty żartujesz, prawda?
Nie mów, że fluidów nie stosujesz Osobiście bez kredek do powiek się obędę, natomiast rozglądam się za jakimś dobrym kremem dla niemowląt; u kolarzy ten produkt ma duże wzięcie
w lato moim zdaniem błotnik tak rzadko się przydaje że można się bez niego spokojnie obejść, ubrudzić się można tylko na pustym rowerze, jak się jedzie z bagażem to bluzga głównie na stopy
Dopiero się rozglądam za tym, bo ostatnio problem staje się dotkliwy; wygląda na to, że Sudocrem ma najlepsze opinie, ale na cuda też pewnie nie ma co liczyć.