Autor Wątek: Wiślana Trasa Rowerowa  (Przeczytany 3323 razy)

Offline Kobieta Adriana

• Miasto: Oświęcim
  • Na forum od: 14.09.2009
Wiślana Trasa Rowerowa
« 3 Mar 2011, 16:53 »
Dla mnie to nie problem żeby jechać, moge nawet bez mapy, na zywioł, było by jeszcze ciekawiej. Problemem jest to że moi znajomi to tylko mówią że lubią jeździć na rowerze, a jak przyjdzie co do czego to nie ma chętnych żeby nawet po wsi pojeździć, ot co... A sama to raczej się nie wybiore...

Marze o takiej wyprawie od bardzo dawna. Rower mam dosyć dobry Kelly's Quartz DSC, więc mam na czym jechać, reszte się dokupi  :D

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Wiślana Trasa Rowerowa
« 3 Mar 2011, 18:06 »
Zostaw ich w domu i jedź z takimi co chcą. Tamtych w żadnym wypadku nie namawiaj, bo
później będziesz odpowiedzialna nawet za deszcz i dziurawe czyjeś koło.

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Wiślana Trasa Rowerowa
« 3 Mar 2011, 18:08 »
jak nie beda chcieli to ich strata - olej ich. Oglos sie tutaj na forum, moze ktos sie znajdzie :)
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Wiślana Trasa Rowerowa
« 3 Mar 2011, 18:14 »
W ostateczności jedź sama - nikt nie będzie miał pretensji, będziesz robić to, co lubisz i to co Ci odpowiada, towarzystwo z czasem znajdzie się samo.
Nie Ty pierwsza masz taki problem  :wink:
Wracam do jeżdżenia.

Offline Kobieta Adriana

Wiślana Trasa Rowerowa
« 4 Mar 2011, 18:33 »
sama to raczej się nie wybiore, bo jakby nie daj boże sie coś stało... dowód osobisty bede miała to beda wiedziec gdzie zwloki wysłać :D Ale jednak dziewczynie samej to nie za bardzo taka wyprawa...

Kumpela wyraziła chęć, powiedziała że pojedzie ale się nie zdziwię jak zrezygnuje... bo już to z nią przerabiałam.

rower mam z Kelly'sa Quartz dsc, http://kellysbike.com/index.php?id=pl_product&product_id=24811&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=269&subcat_id=271 cos takiego, musze do niego kupić bagaznik, mam hamulce tarczowe, więc nie kazdy się nada, ale znalazła za 99 zł taki do rowerów z tarczami i nie jest to tan na sztyce podsiodłową, tylko taki jak tradycyje, niestety ma mniejszą nośność. ma dosyć szerokie opony, ale może jakbym wymieniła opony na węższe to by sie lepiej jechał?

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Wiślana Trasa Rowerowa
« 4 Mar 2011, 18:45 »
Polecam bagażnik Crosso, wraz z adapterem  do hamulców tarczowych (można też coś samemu zrobić). Węższe opony sporo dają do lekkości. Na zimę założyłem 2.0 a latem jeżdżę na 1.5. :)

PS: Tez mam Quartza ale zwykłego z 2008 :)
PS2: Taka jedna z Naszego forum sama po Chinach jeździła a druga po Skandynawii. ;)
PS3: Jak dobrze pójdzie będę przejeżdżał za 2 tyg niedaleko Oświęcimia :D

Offline Kobieta Adriana

Wiślana Trasa Rowerowa
« 4 Mar 2011, 19:55 »
o dzieki za adapter, musze się do taty usmiechnąć :D

zachęcilabym do zwiedzania oświęcimia, ale poza obozem i galerią tu nic nie ma, haha.

Robert

• Gość
Wiślana Trasa Rowerowa
« 6 Kwi 2011, 00:15 »
witam masz świetny plan dobry start i nie patrz na nic planuj wyjazd i pytaj co chcesz wiedzieć

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum