normalne powietrzne webasto ma własny tłumik i wywala gazy na zewnątrz. Ustawia się termostat i tyle. Trzeba tylko w aucie mieć dobre miejsce na to.
zamówiłem taki: https://top-time.pl/zapalniczki-zippo/ogrzewacz-do-rak-zippo-12h-srebrny-benzynaNooo... Jestem zaskoczony, że te "zachęcacze" korzystają z prawdziwych danych, widziałem w tym głównie marketingowy podstęp.Szy.
Cytat: kawerna w 24 Lis 2020, 21:37To grozi śmiercią!Dokładnie!...
To grozi śmiercią!
A tu proszę w Decathlonie w ręce wpadło. Niby do pompki, ale te gumowe podkładki plus jakieś samozaciskowe troki świetnie się sprawdzą jako sposób na zamocowanie do ramy dodatkowej butelki wody. Choćby do górnej, czy dolnej rury. Dla zilustrowania doczepiłem do trenażera ... guma jest silnie antypoślizgowa więc sądzę, że może być takim dodatkowym awaryjnym "koszykiem" na butelkę czy browar
Nie mój patent, ale zastosowanie nie do końca zgodne z przeznaczeniem mi się wymyśliło [...]
Ciekawe czy by paten się sprawdził na karbonowym widelcu z paskami Voile.
Cytat: Antracyt w 18 Gru 2020, 13:28Ciekawe czy by paten się sprawdził na karbonowym widelcu z paskami Voile.Na karbonowym widelcu, sote, na paskach Voile, 1,5l wody trzymała się doskonale. Żadnych gumek nie trzeba podkładać.
Na karbonowym widelcu, sote, na paskach Voile, 1,5l wody trzymała się doskonale. Żadnych gumek nie trzeba podkładać.