Autor Wątek: Zjednoczenie sakwiarzy...  (Przeczytany 13405 razy)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Zjednoczenie sakwiarzy...
« 18 Cze 2009, 00:12 »
miałem kiedyś admina na tym samym szablonie forum.... powinno się dać, ale nie przez panel administracyjny, tylko jak masz te ikonki przy postach, to jest opcja 'dziel temat', i powinno dać się wybrać czy wydzielona część ma widnieć jako nowy temat, czy chcesz ją dokleić do istniejącego już.... :wink:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Quapcio

• Miasto: Laski k/Wwy
  • Na forum od: 09.07.2008
« 18 Cze 2009, 00:18 »
Tak sobie myślę, że TEORETYCZNIE jest chyba jeden, ale dość pracochłonny sposób.
Skoro moderatorzy/admini mogą edytować posty to powinna być możliwe takie coś:
- otworzyć skracany post i wyciąć część (najlepiej wkleić do notatnika, bo ja wielokrotnie straciłem zawartość schowka :)) i zapisać skrócony
- otworzyć wydłużany post i analogicznie lecz odwrotnie wkleić ;)

tylko komu by się tak chciało przeklejać? :P

--
zacząłem to pisać zanim Waxmund wysłał swoje - w razie czego zignorować ;)

Offline skolioza

• Miasto: kraków
  • Na forum od: 01.04.2009
    • http://www.RetroMTB.pl
« 18 Cze 2009, 07:46 »
z moich - niewielkich - doświadczeń moderatorskich wynika coś podobnego to tego co napisał Waxmund, choć nie wiem czy moderowałem na takim samym szablonie

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 18 Cze 2009, 09:26 »
Waxmund, Skolioza, nie ma takiej opcji przy dzieleniu tematu. Tam własnie najgorliwiej szukałem :) (oczywiscie nie ma również w panelu administracyjnym, gdzie w ogóle nie ma opcji dotyczacych operacji na konkretnych tematach czy postach)

Quapcio, owszem, nie raz o tym myślałem, ale to ma sens tylko wówczas, gdy na wątku na który przenosimy, ostatnim jest post tej samej osoby, której słowa przenosimy z innego wątku. W przeciwnym wypadku skleję słowa danej osoby z jej innymi słowami, często kompletnie niezwiązanymi z tymi doklejanymi a na dodatek w miejscu, gdzie już nikt tego nie przeczyta, bo było to np. 3 dni wczesniej. Akurat pracochłonnośc by mnie NIE odstraszyła, zapewniam Cię. Natomiast znikomy sens tej czynnosci odstraszył mnie już nie raz :)

Żeby móc z sensem oszukać niemozność przeklejania postów musiałbym wyciąć częśc postu osoby X, a następnie na innym wątku napisać post za ową osobę i wkleić te słowa. Tylko ze jest to na szczęście niemożliwe, a nawet gdyby było, nigdy bym się do tego nie posunął.

Koniec OT, chyba, ze Robb może mnie poinstruować.
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
« 23 Sty 2011, 23:24 »
Wracajac do tematu:
jakby ktoś chciał sie zapisać do ponadforumowego Warmshowers czy Couchsurfing, to wrzuciłem  spis naszych doświadczeń w tym zakresie:
http://www.bajkers.com/porady/noclegi-na-wyprawach/warmshowers-couchsurfing.html

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum