Autor Wątek: Imprezy rowerowe (wesela, urodziny, rocznice).  (Przeczytany 11674 razy)

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
możesz nawet bezpośrednio zapytać, dziewczyna jest tu zarejestrowana.
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Bitels

• Gość
Co do imprez rowerowych na wesoło, to my planujemy Pierwszą Komunię naszego syna właśnie na rowerach. Po mszy i całej tej celebrze, wsiadamy na rowery i jazda w siną dal, zamiast siedzieć za stołem, opychać się kaloriami i sponsorować producentów procentów - nawet mi się rymnęło :D

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Goście też pojadą, czy dacie im prowiant na wynos?  :)

Offline Kobieta bitelsowa

• Na forum od: 19.02.2011
    • http://www.ourbikefamily.pusku.com
Borafu Bitelsowi odje...o chce syna zawieźć rowerem do kościoła na komunię a ma strasznie daleko ledwie przez ulicę. A goście jak nadążą za nami to dobrze a jak nie to ich problem,niedaleko jest Mc Donald  :mrgreen:

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Na forum od: 02.04.2010
No to trzymam kciuki, żeby Wam starczyło siły do zrealizowania rowerowej pierwszej komunii.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Świetny pomysł. Przez najbliższych kilka lat nikt z rodziny nie będzie Was nachodził :D

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
My nie zaryzykujemy. Na komunię Marysi za rok przyjedzie rodzina z Polski - chyba żywcem ściągnęliby z nas skalpy, gdybyśmy ich zostawili w irlandzkim pubie a sami skoczyli wzdłuż Grand Canal :D Czekam za to z niecierpliwością na wasze fotki!
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Bitels

• Gość
Zdjęcia na pewno będą. Dość jałowych wywodów powodowanych zimowym znudzeniem. Czas trenować łydy:) Spadam na rower. Może nie 200 km, bo na obiad to bitelsowa będzie musiała iść do chińskiego z Filipem:)

Offline Rafał

• dawniej unh
  • Miasto: Nowy Tomyśl
  • Na forum od: 01.02.2010
Cytat: "Bitels"
Co do imprez rowerowych na wesoło, to my planujemy Pierwszą Komunię naszego syna właśnie na rowerach. Po mszy i całej tej celebrze, wsiadamy na rowery i jazda w siną dal, zamiast siedzieć za stołem, opychać się kaloriami i sponsorować producentów procentów - nawet mi się rymnęło :D

na komunię rower na prezent ?  ;-)
Zapytany o ideę, odpowiadam - oto ona:
Myśl o niczym, w zamyśleniu przedłużona.

Offline Kobieta bitelsowa

• Na forum od: 19.02.2011
    • http://www.ourbikefamily.pusku.com
unh to chyba normalne jak Bitelsiątko od małego zarażony cyklozą to skutera nie przyjmie :P już odlicza dni kiedy swojego "złomka 1" zamieni na "złomka 2"

Offline Rafał

• dawniej unh
Cytat: "bitelsowa"
unh to chyba normalne jak Bitelsiątko od małego zarażony cyklozą to skutera nie przyjmie :P już odlicza dni kiedy swojego "złomka 1" zamieni na "złomka 2"

tylko u Was stara tradycja: komunia=rower nabiera innego wymiaru ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu ) ;-)

Bitels

• Gość
Masz rację unh. Stara, zdrowa tradycja nie jest zła. Wolimy dać mu rower, z którego będzie miał pożytek, niż jakiś drogi bezsensowny prezent, jak to się teraz przy takich okazjach czasem zdarza. Ludzie to czasem z dobroci, albo chęci popisania się przed innymi potrafią przegiąć i 9 - latkowi kupić quada.

Offline Mężczyzna bix

• ten co pojechał Mikiemu :)
  • Miasto: był Wrocław, jest zagłębie
  • Na forum od: 28.11.2010
Już żelki nie będą tak samo smakowały jak kiedyś  :twisted:
let's make it big :)

Bitels

• Gość
Ja tam lubię eksperymenty kulinarne :mrgreen:

Offline Rafał

• dawniej unh
Cytat: "Bitels"
Ja tam lubię eksperymenty kulinarne :mrgreen:

to może żabkę ? pełno tego leży na niektórych bocznych drogach (migrują czy coś?) ;-)
jak jechałem po ciemku tydzień temu co chwilę opona przeciągała przez błotnik coś co się przykleiło, że to żaby zobaczyłem jak się rozjaśniło, mniam ;-)  

co do jedzenia żabek polecam motyw na ten temat z filmu o którym tu usłyszałem: Trio z Belleville ;-)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum