Cytat: "Bitels"Ten kto nie czuł prawdziwego głodu, to będzie wybrzydzał. Ludzie na świecie jedzą różne rzeczy. (...) Oj szkoła przetrwania pozwala uświadomić sobie własne możliwości i to co człowiek jest w stanie zjeść, kiedy czuje prawdziwy głód.Masz rację, ale czy to znaczy, że w normalnej sytuacji powinno się jeść cokolwiek i nie wolno "wybrzydzać"? Będąc bardzo głodna i zmarznięta wypiłam kiedyś rosół, którym mnie poczęstowano, i to z wdzięcznością. Nie zmienia to faktu, że nie zamierzam zbliżać się ponownie do tej zupy, jeśli nie będę musiała.
Ten kto nie czuł prawdziwego głodu, to będzie wybrzydzał. Ludzie na świecie jedzą różne rzeczy. (...) Oj szkoła przetrwania pozwala uświadomić sobie własne możliwości i to co człowiek jest w stanie zjeść, kiedy czuje prawdziwy głód.
Żabę? Jedynie taką:http://www.media-post.net/pictures/hugefrog1.jpgZ tymi naszymi to gra nie jest warta świeczki.TNM kolega mówił mi że smażone koniki polne smakują jak frytki
zjadłem złowioną rybę na surowo
To teraz Bitelsa tez trzeba dobrze gotowac
Obsmażyć Bitelsa na wolnym ogniu w Radocynie, fotki dać na forum, żeby i emigranci mogli sie nacieszyć cudzym nieszczesciem
A co do Bitelsa to on w Chinach z głodu by nie umarł, smażone koniki polne może wpierniczać może taki chudy dlatego :mrgreen: