Autor Wątek: Imprezy rowerowe (wesela, urodziny, rocznice).  (Przeczytany 11675 razy)

Bitels

• Gość
Tak impreza się odbyła. Powoli montuję filmik z tego. Niedługo go zaprezentujemy. Nie będzie to jakieś arcydzieło, bo zdjęcia z kościoła robiła osoba nie znająca się na tym i fotki były totalnie zaciemnione i ziarniste. Udało mi się to trochę poprawić, ale i tak nie są zadowalające, ale reszta jest ok. Prosimy o cierpliwość.

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
A przegoniłeś faktycznie gosci na rowerach? :D
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Bitels

• Gość
Przeganiać nie trzeba było. Towarzystwo totalnie nierowerowe, więc sami się zmyli jak się dowiedzieli, że mamy zamiar po komunii jechać na rower. Zrobiliśmy normalny obiad, towarzystwo się "nawtranżalało", pogadało trochę i pojechało w swoją stronę. Nawet zmywania naczyń dużo nie było. Lubię takich gości :D A my na rowery i chodu z miasta :D

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Ale za to uszy Was pewnie paliły przez resztę weekendu, bo pewnie obgadywanie trwa do dziś  :D

Bitels

• Gość
Uszy nas nie piekły. Gości było niewielu, a ci którzy byli to też tak jak my, raczej nieimprezowi, więc nie było problemu i wszystko przebiegło tak jak powinno. Najważniejsze, że młody był zadowolony.

Bitels

• Gość
Nareszcie zrobiliśmy filmik z komunii Filipa. Sorry, za jakość zdjęć, ale nie mieliśmy na to wpływu. Jest to nasz pierwszy filmik, więc nie jest to jakieś arcydzieło.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Ten film wideo jest prywatny.

Bitels

• Gość
http://youtu.be/uQVUkvunqas Teraz powinno być ok.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Na forum od: 02.04.2010
Bez kropki byłoby jeszcze bardziej OK  :wink:

Offline Kobieta tequila

• Pani Rower :P
  • Miasto: Bristol
  • Na forum od: 16.12.2009
    • Galeria
Bitels, hahahaha najlepszy tekst

t=2m19s    

"pobić kondycję Waxmunda" :D hahaha... Widzisz Piotr... jakich zapaleńców ciągniesz za sobą ;)
Tam dom mój, gdzie serce moje...
http://tequila22.digart.pl/digarty

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
haha  :mrgreen:  dobrze chociaż że Młody Bitels nie widzi jak po mieście jeżdżę, bo jeszcze by wziął ze mnie przykład  :roll:  a z kondycją może iść w moje ślady. z tak wczesnym startem to pewnie lada chwila mnie przegoni  :wink:

2:49 też dobre :P
t=2m49s

fajny filmik. kręćcie więcej  :wink:  żucie gumy na podjazdach... każdy ma swój sposób :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Kobieta hindiana

A pamięta ktoś taki program z Piotrem Fronczewskim "Tata, a Marcin powiedział"? Trochę się Bitels wbija w klimat :) Tak szczerze mówiąc, obawiałam się, że zapodacie nam tu nudną posiadówkę w kościele a potem przy domowych ciastach, ale stanęliście na wysokości rowerowego zadania! Jednej rzeczy tylko mi brakuje - dokumentacji (filmowej albo fotograficznej) tego, jaki zasięg ma broń Filipa :D pozdrawiam serdecznie całą trójkę - synowi proszę przekazać, że na rozgrzewkę przed Chinami może wybrać się na Szmaragdowa Wyspę :)
www.plscout.com

Offline Kobieta bitelsowa

• Na forum od: 19.02.2011
    • http://www.ourbikefamily.pusku.com
Dziękujemy za przychylne recenzje.Hindiana niedługo to trzeba będzie kupić przyczepkę na klamoty Filipa, od komunii to zabiera klocki lego broń szt.3 i dużo kulek  :mrgreen:

Offline Kobieta hindiana

Nie chcę myśleć co się stanie, kiedy zainteresuje się takimi na przykład armatami ...
www.plscout.com

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Wtedy armatę pociągnie Bitels za rowerem.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum