Autor Wątek: Hej na Siedlce - czyli wiosenny wymarsz Księgowego  (Przeczytany 2088 razy)

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Niektóre są poskracane - np. "Paragraf 22" czytany przez Marka Kondrata (opłacenie czytania całej książki byłoby za drogie dla wydawnictwa? ;) ) i "Lot nad Kukułczym gniazdem".

Tak mi tyłek wygrzało, że nie wiem czy nie zostane bezpłodny:
To może 'rodzić' prawdziwie stresujące sytuacje  :mrgreen:

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Cytat: "bix"
rafalb, pytam bo miałem do czynienia tylko z fragmentami audiobooków, i zastanawiało mnie czy nie są opisy poskracane itp.

Niektóre opisy Verna mogli by skrócić, bo w pewnym momencie jak mi opisywał przyrodę czułem się nie jak w okolicach Wyszkowa a na jakiejś wyspie;)

A lektor miał Charakterystyczne L za miast Ł, taki pan z klasyka w gLosie;) :mrgreen:
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Trzeba było do mnie przyjechać a nie do jakiś tam Siedlec. ;)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Cytat: "adamLSTR"
Niektóre opisy Verna mogli by skrócić, bo w pewnym momencie jak mi opisywał przyrodę czułem się nie jak w okolicach Wyszkowa a na jakiejś wyspie;)

Następnym razem spróbuj "Ludzi bezdomnych" Żeromskiego. Same swojskie klimaty :D

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Polecam Nad Niemnem i nie wiem dlaczego wielu osobom ta powieść się nie podoba :)

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
pewnie zdecyduje się na Dostojewskiego Zbrodnie i Kare;) mile wspominam tą powieść a chyba nie chcialo by mi sie jej czytać tak ręcznie;)
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
ja przed zeszloroczna poprawka z postepowania karnego, zrobilem sobie audiobooka calego kodeksu. Jezdzilo sie z tym na rowerze wrecz bajecznie :D tylko musze popracowac nad tym system bo i tak nie zdalem ;-)

z normalnych rzeczy to ostatnio na rowerze zdarza mi sie sluchac 'Zamek' Franza Kafki.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Cytat: "Adam LSTR"
pewnie zdecyduje się na Dostojewskiego Zbrodnie i Kare
O! ten audiobook też miałem okrojony :|
NIE polecam "Biesów" Dostojewskiego - po nieprzespanej nocy słuchanie tego zrobiło mi z mózgu kisiel (musk) ;)

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Ja na rower jesli ju zto polecam cos lekkiego;) Ja szczegolnie lubie przygodowo - sensacyjne ksiazki i np. C. Cussler, McLean, D. Brown, ostanio takze natknelam sie na D. Koontza i bardzo mi sie spodobal:) Jesli ktos cos by chcial - mam obszerna biblioteczke: ) Zapraszam na PW ;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Tagi: mazowieckie 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum