czy ja wiem czy Schwalbe Marathon to taki haj endowy sprzęt? dobry,ale na dłuugą wyprawę można zawsze coś lepszego założyć
Witaj BigMuthaBiker! Chciałby jeszcze bardziej Cię uspokoić Cytujna to w końcu cały czas czekam roczniki 2009/2010 A6i A8 mają te same ramy z tego co wiem, a już na pewno o tej samej geometrii,ja się na szczęście nie zdecydowałem na hydrauliki, bo te tektro w a6 średnio hamują , przy mojej wadze szczególnieCytujTe uchwyty nie przenoszą bardzo dużych obciążeń, a stabilizują tylko bagaż.rozumiem, że chodzi o te uchwyty, w górnej części ramy (tylnich widełek), w sumie nie wiem czy dobrze rozumuje, ale bagażnik opiera się na mocowaniu u dołu prawda?CytujChociaż do tej pory nic złego się nie działo, to wyobrażam sobie, że 28 szprych solidnie obciążonych klamotami może sobie nie poradzić w trudniejszych warunkach terenowych.u mnie z tego co wiem jest 36 szprychdziękuje serdecznie za odpowiedź , jak się zabiorę do rzeczy (czyli pewnie przyszły miesiąc) będę pytał w razie czego
na to w końcu cały czas czekam roczniki 2009/2010 A6i A8 mają te same ramy z tego co wiem, a już na pewno o tej samej geometrii,ja się na szczęście nie zdecydowałem na hydrauliki, bo te tektro w a6 średnio hamują , przy mojej wadze szczególnieCytujTe uchwyty nie przenoszą bardzo dużych obciążeń, a stabilizują tylko bagaż.rozumiem, że chodzi o te uchwyty, w górnej części ramy (tylnich widełek), w sumie nie wiem czy dobrze rozumuje, ale bagażnik opiera się na mocowaniu u dołu prawda?CytujChociaż do tej pory nic złego się nie działo, to wyobrażam sobie, że 28 szprych solidnie obciążonych klamotami może sobie nie poradzić w trudniejszych warunkach terenowych.u mnie z tego co wiem jest 36 szprychdziękuje serdecznie za odpowiedź , jak się zabiorę do rzeczy (czyli pewnie przyszły miesiąc) będę pytał w razie czego
Te uchwyty nie przenoszą bardzo dużych obciążeń, a stabilizują tylko bagaż.
Chociaż do tej pory nic złego się nie działo, to wyobrażam sobie, że 28 szprych solidnie obciążonych klamotami może sobie nie poradzić w trudniejszych warunkach terenowych.
W moim levelu są hydrauliki LX z manetkami dual control no i w sumie sprawują się całkiem nieźle.