GPS z załadowanymi mapami (0.183)
Gotówka
Chyba brakuje na niej jakiejś podpałki albo pół literka benzyny ?
Ogniwa do łańcucha + śróbki (0.830)
Jedynie co wg mnie można "wywalić" i zyskać w ten sposób 0,5 kg to miska i klapki - ja swoje zostawiłem na trasie
Do łatek używasz superglue? nie jest za sztywny?
BTW. CarryMat to nazwa własna?
CytujOgniwa do łańcucha + śróbki (0.830) to ile tych śrubek wozisz, że tyle aż ważą? wg mnie bardziej opłaca się się wziąć zapasowe spinki (2-3) niż ogniwa do łańcucha, bo łąńcuch naprawde dobrze skuć to nie lada wyczyn......
hmm... miska to Ortlieb składana, po złożeniu bardzo malutka, i myśle że bez niej nie da sie obejść, straszna oszczędność wody do mycia siebie czy garnków... bo z wodą bierzącą (tzn lejącą sie z bidona) za dużo sie traci...
Cytat: "Joseph"BTW. CarryMat to nazwa własna?to po prostu prawidłowa pisowania "Karimata", a używam Therm-a-rest ProLite Plus (na zlocie miałem ProLite 4, ale tak jak mowiłem, po powrocie wymieniłem go na tegoroczny jej odpowiednik który jest 20% cieplejszy)
SkalpelNożyczki
BandarzPlaster wąski - rolkaPlaster szeroki - rolka2x Plaster z opatrunkiem - duzyGazaPlaster
3x Nasączane gaziki do czyszczenia
IbupromParacetamolGripex
Witamina CAscorutical
Tylko pamiętaj, aby nie łączyć Gripeksu z Paracetamolem (w obu jest paracetamol, łykniesz chyba 16 tabletek w ciągu doby i leżysz w kolejce po nową wątrobę )
BandarzPlaster wąski - rolkaPlaster szeroki - rolkaAgrafki3x Nasączane gaziki do czyszczenia2x Plaster z opatrunkiem - duzy GazaPlaster
Licze na jakies skrajne opinie! ;]