Mam go rok czasu. Martwa z Jackiem mają je dłużej i też chwalą.Uważaj na kolczastą roślinność w Izraelu.
Lajtrowerka, tak, uzywamy ich już kilka lat (dość intensywnie:). Ja się brzydzę i nie cierpie nadmuchiwać (taka niewytłumaczalna fobia;) ale działać - działają. Nawet przezyły kolczasta roslinność w Kirgistanie (południowe brzegi Yssyk-Kul;) ale chyba uważalismy:)
Czy Z-Lite (czy inna podróbka) jest na prawdę takie fajne jak o nim mówią?
Każda lepsza firma podaje ilozację cieplną, czyli współczynnik R-Value.
Ale właśnie dobrymi materacami, bo jest duży przeskok pomiędzy byle jakim materacem z demobilu a wypasionym materacem za 600-700zł
Twierdzenie że wojsko kupuje taniutkie i byle jakie materace jest odważne. A oba podlinkowane przeze mnie materace są identyczne. Wojskowy jest po prostu solidniejszy.
Po pierwsze, skoro twierdzisz, że to z demobilu, to by znaczyło, że wojsko te materace teraz sprzedaje - więc równie dobrze można powiedzieć, że pozbywają się kiepskiego szajsu, który się nie sprawdził
A po drugie - wojsko kupuje masówkę. I nie ma znaczenia waga, dobra izolacja itd. - liczy się niska cena, tak samo menażki wojskowe to ciężki szajs w porównaniu z produktami turystycznymi z wyższej półki.
Cytat: lunatyk w Dzisiaj o 20:02Czy Z-Lite (czy inna podróbka) jest na prawdę takie fajne jak o nim mówią?Tak.
Miałem "przyjemność" testować produkty z tej aukcji, i to jest raczej konkretny szit.
Materacyk ważący 900g, za 100zł - takich "okazji" to na Allegro są setki
Bo ja miałem w swoim życiu epizod, gdzie byłem parę dni w koszarach i widziałem jaki sprzęt wszelakiego sortu mają żołnierze.
10 sekund szukania:http://allegro.pl/materac-samo-pompujacy-materacyk-easy-camp-wawa-i5964594468.htmlTa sama cena, a 100g mniej i do tego samopompujący
Czyste konkrety