A w Irlandii dziecko jest zdrowe. Cud
Cytat: EASYRIDER77iacor - Jeszcze był Bornholm jako trzecia koncepcja, ale chyba są jakieś kłopoty z promami... Zobaczymy.Bornholm mogę szczerze polecić na wyjazd z dzieckiem. Już podróż promem dla dzieciaka jest atrakcją. My dojechaliśmy samochodem do Kołobrzegu zostawiliśmy go na parkingu i z rowerami wsiedliśmy na prom. Rejs trwa 4 godziny. Sama wyspa naprawdę fajna. Południe ma piękne piaszczyste plaże a północ jest bardziej skalista. Woda w Bałtyku niewiarygodnie czysta. Wszędzie ścieżki rowerowe. Mało samochodów i niesamowita kultura jazdy. Jest bardzo, bardzo bezpiecznie. W skansenie wszystkiego można dotknąć. Dzieciaki same mogą zrobić garnki z gliny albo upiec chleb chleb. Wędzone śledzie z ciemnym Carlsbergiem są niesamowite. Jedyny mankament to, że Dania jest strasznie droga. My byliśmy z synem gdy miał 3 lata i do dziś wspomina te wakacje jako wyjątkowe. Teraz chłopak ma już 10 lat. Mamy już drugie dziecko, córę która dziś ma 3 lata i myślimy, żeby pojechać tam ponownie.PS. Trailgator na Bornholmie się przyda bo to mała wyspa i często tam wieje do tego północna część jest nieco pofałdowana.
iacor - Jeszcze był Bornholm jako trzecia koncepcja, ale chyba są jakieś kłopoty z promami... Zobaczymy.Bornholm mogę szczerze polecić na wyjazd z dzieckiem. Już podróż promem dla dzieciaka jest atrakcją. My dojechaliśmy samochodem do Kołobrzegu zostawiliśmy go na parkingu i z rowerami wsiedliśmy na prom. Rejs trwa 4 godziny. Sama wyspa naprawdę fajna. Południe ma piękne piaszczyste plaże a północ jest bardziej skalista. Woda w Bałtyku niewiarygodnie czysta. Wszędzie ścieżki rowerowe. Mało samochodów i niesamowita kultura jazdy. Jest bardzo, bardzo bezpiecznie. W skansenie wszystkiego można dotknąć. Dzieciaki same mogą zrobić garnki z gliny albo upiec chleb chleb. Wędzone śledzie z ciemnym Carlsbergiem są niesamowite. Jedyny mankament to, że Dania jest strasznie droga. My byliśmy z synem gdy miał 3 lata i do dziś wspomina te wakacje jako wyjątkowe. Teraz chłopak ma już 10 lat. Mamy już drugie dziecko, córę która dziś ma 3 lata i myślimy, żeby pojechać tam ponownie.PS. Trailgator na Bornholmie się przyda bo to mała wyspa i często tam wieje do tego północna część jest nieco pofałdowana.
LUDZISKA!!! Dziękuję Wam za poparcie, dobre zachęcanie i rady itd.Właśnie wróciłem z wyprawy rowerowej z dzieckiem, pojechaliśmy i było super!I jest tak jak piszecie, pojechałem z przeziębioną a wróciłem z pełni zdrową córą!Lody były a jak! Świeże powietrze służyło, lody, a nawet pizza.
książka, soczyście gruba