Autor Wątek: Austria - wrzesień 2011  (Przeczytany 5411 razy)

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
Odp: Austria - wrzesień 2011
« 31 Sie 2011, 19:27 »
ja jechałem z Ceskego Krumlova przez Pasawę, rozwinięta sieć ścieżek prowadzących aż pod samą granicę przy Stozec/Strazny, osobiście uważam, że jeśli chcecie zaliczyć Grossa, to może na początek troszkę lżej [chociaż sam już nie wiem, mi się całkiem dobrze jechała tęże trasą, są ścieżki, lub mało uczęszczane drogi) -> nie jechaliśmy krajową "12". Później jedziesz do Linz i do Wiednia... nuda...Ale chociaż owocki przy ścieżkach rosną:) Tak tylko mówię, chyba, że już macie określone punkty, które chcecie zwiedzić:) Jeśli masz na uwadze moją korektę, to mogę Ci podesłać mapkę na bikemapie..
« Ostatnia zmiana: 31 Sie 2011, 19:30 oszej »

BogdanOl

• Gość
« 31 Sie 2011, 20:36 »
;););)
« Ostatnia zmiana: 14 Lip 2012, 19:03 BogdanOl »

Offline ostry7

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 15.03.2011
« 31 Sie 2011, 22:59 »
oszej, BogdanOl mamy sporo miejsc zaznaczonych ale trasa cały czas do dopracowania więc dzięki za wszelkie podpowiedzi i mapkę też chętnie zobaczę : )

"Ja wolę byc ostatni, zamiast zostać na przedzie, przynajmniej nie muszę się wciąż oglądać za siebie"

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
« 31 Sie 2011, 23:07 »
w zasadzie, jak pomyślałem, to przez Czechy nie bardzo mogę Ci pomóc na bikemapie, bo tych ścieżek jakby.. nie ma. Generalnie z Krumlowa prowadzą one wzdłuż trakcji kolejowej przez Horni Plana do Nove Udoli; sporo rowerzystów (ale nie tak dużo jak na Donau, jest spokojnie, chciałem zwrócić uwagę, że trasa jest używana, a nie, zbudowana i nieruszona :),
dalszą część trasy, od granicy, już mogę podesłać :)
P.S. nie zamierzacie zahaczyć o Krimml? Miałem tam się wybierać, ale dojazd nam trochę to utrudnił, trasa w górę już nei jest taka lajtowa jak z Krimml do Pasawy. Niedaleko, w sumie bliżej przy opcji nr2; ale bardzo ciekawie:)
pozdrawiam

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum