Autor Wątek: wrocław 30 kwiecień - 3 maj 2011  (Przeczytany 2757 razy)

Offline Mężczyzna ambi

• Miasto: Brwinów
  • Na forum od: 21.02.2010
wrocław 30 kwiecień - 3 maj 2011
« 4 Maj 2011, 00:34 »
pogoda dopisała w tym roku;)

Offline narwaniec

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 27.04.2011
« 4 Maj 2011, 08:20 »
tak :) zima zaskoczyła w tym roku nie tylko drogowców

Offline Kobieta tequila

• Pani Rower :P
  • Miasto: Bristol
  • Na forum od: 16.12.2009
    • Galeria
« 4 Maj 2011, 09:05 »
ehmmmm :) było super na wyprawce. Dzięki narwaniec,  gagarin, aamarcin, bix, Marta oraz Łukasz za niezapomniany wyjazd, było dużo śmiechu i dużo pedałowania pod góre :P

aamarcin Chyba nas pokarało, że nie pojechaliśmy z Wami :P tego zaplanowanego odcinka. Kurcze smutno było bez Was :( Część grupy miała smaczka na przedłużenie majówki o 1 dzień. I z tej zachłanności trafiły nam sie w 4 dzień śnieżne przygody :P

Ja dopiero wróciłam dziś przed 8:00 ufff...  Wreszcie wykąpana i ciepła kawa pod ręką :) Dało mi popalić.

P.S. Namiot który zamówiłam... I nie dotarł do mnie na czas (bo czekałam 2 tyg) Dostałam go jako prezent :D lol
Tam dom mój, gdzie serce moje...
http://tequila22.digart.pl/digarty

Offline narwaniec

« 4 Maj 2011, 09:24 »
to jak Ty jechałaś, że dopiero dziś dotarłaś?? A namiotu gratuluje:) I również dziękuje wszystkim za wspólne pedałowanie:) Mam nadzieje, że uda nam się jeszcze gdzieś wyjechać.

Offline Kobieta tequila

• Pani Rower :P
  • Miasto: Bristol
  • Na forum od: 16.12.2009
    • Galeria
« 4 Maj 2011, 11:23 »
narwaniec,  Wczoraj jak pojechaliście... Ja zostałam sama. Na PKP było zamieszanie (w Medzylesiu była awaria, nie było tam prądu, pozrywane linie, brak prądu i powalone drzewa). Nie miałam żadnego pociągu z Kłodzka do Jaworzyny Śl. Nikt na informacji nic nie wiedział, ja miałam rozładowany tel. Zero kontaktu ze społeczeństwem. Nie wiadomo bylo czy jaki kolwiek będzie w tamtą stronę jechał. Stwierdziłam, ze i tak za dużo czasu to trwało..., Wsiadłam na rower i dalej ruszyłam do Bielawy, dotarłam tam przed 21:00. Przenocowali mnie znajomi. Byłam zaziębiona, zmarnowana, w butach miałam kupe wody, ktora mi przymarzała do stóp, czułam sie jakby to były bryły lodu. Na ręce nałożyłam skarpetki, wszystko miałam mokre i wykręcałam jak świeżo wyciągnięte z wody. 2 warstwy bluz i kurtka przeciwdeszczowa nie dały rady :/, wszystko wisiało i przymarzało na mnie. Mokre getry i spodnie przyklejały sie do moich nóg, przez co odczuwałam dyskomfort. Temp -1' . Było ciężko. Jedynie cieszyłam sie, jak pojawiały sie podjazdy, bo miałam możliwość rozgrzania ciała. Najgorszy był zjazd z przełęczy Woliborskiej do Bielawy. Kompletnie dojechałam sztywna :P i modliłam się o to, żeby zastać znajomych w domu: Wojtka i Ewcie. Na szczęście byli. Kamień spadł mi z serca, byli moją jedyną deską ratunku. Nie wiem jak by to bylo gdybym miała pedałować kolejne 40 km. przy minusowej temp. i mokrych ciuchach które przymarzały na mnie. Ehmm.. :shock:

Podłączyłam szybko u nich baterie do ładowania, dostałam kupę sms'ów czy dotarłam i czy wszystko ok?. Zadzwoniłam do domu, poinformowałam, że jestem tu i tu. Odebrał mnie dziś tato z Bielawy,

I chciałm podziękować Wojtkowi i Ewci, że mnie przygarnęli na nocleg :* muaaa
Tam dom mój, gdzie serce moje...
http://tequila22.digart.pl/digarty

Offline narwaniec

« 4 Maj 2011, 11:28 »
fuck, Ty to jednak jesteś szalona:) Dobrze, że już jesteś :)

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 5 Maj 2011, 18:55 »
Ostro, wyjazd jeszcze bardziej ekstremalny niż IV Wyprawka!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum