Autor Wątek: Hejże!  (Przeczytany 465 razy)

Offline Qbakam

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 27.04.2011
Hejże!
« 27 Kwi 2011, 17:53 »
Hejże!
Nazywam się Kuba. Mam 18 lat. Mieszkam w Poznaniu. Przygodę z wyprawami rowerowymi rozpocząłem 3 lata temu. Jak dotąd byłem na dwutygodniowej wyprawie W Finlandii i Szwecji oraz kilku mniejszych wyjazdach weekendowych w okolicach Wielkopolski. W mieście od 1,5roku poruszam się na ostrym kole. Po za rowerami lubię wyprawy piesze, spływy kajakowe i ogólnie przygodę, bardziej na dziko - bez szaleństw finansowych i udogodnień trochę zamiłowań wyniesionych z harcerstwa.
O forum dowiedziałem się kilka tygodni temu i z zaciekawieniem je przeglądam. Cenię sobie podejście użytkowników i rzetelne informacje.
Chciałbym, by forum było dla mnie miejscem, w którym będę mógł wymienić swe refleksje na tematy rowerowe jak i poznać ludzi, może nawet spędzić z nimi wiele wspólnych kilometrów podczas rowerowych wojaży;)
Pozdrawiam!

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Hejże!
« 27 Kwi 2011, 20:27 »
Cześć
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Hejże!
« 28 Kwi 2011, 12:24 »
Witaj na Forum! :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....