yo
nazywam się mary_sia i jestem z krakowa... ostatnio nauczyłam się jeździć na rowerze - podobno nigdy nie jest za późno i podobno nawet całkiem mi to wychodzi, w zeszłym sezonie nakręciłam tylko 6000 km, mam nadzieję, że w tym będzie więcej. dodatkowo biorę korki z przedmiotu 'wiedza o rowerze' u Symfonianaaaa (dziw bierze, że jeszcze ma do mnie, a bardziej mojej niewiedzy cierpliwość, zdaję sobie sprawę z tego, że czasami moje pytania są bardzo prymitywne), drugim korepetytorem jest MikeBiker (też jak na faceta ma b dużo cierpliwości oraz dużo wiedzy o rowerze); wieczorną lekturą uzupełniającą stanowi forum podróże rowerowe... mam nadzieję że znacie (?) ; dodatkowo nie mogę się zgadać na wino urodzinowe z Waxmundem (moim kolejnym idolem rowerowym), chciałabym ich (WAS) wszystkim bardzo pozdrowić z tego miejsca i podziękować za wszystkie rabaty, które mi dajecie oraz wiedzę, którą się ze mną dzielicie
dziękuję dobranoc
m.
ps. teoretycznie mam 4 rowery, praktycznie 2, bo podzieliłam się z bratem i siostrą. nie będę się chwalić jakie to są, bo jeszcze mi ukradniecie ale brakuje mi jeszcze szosy będę ją mieć napewno wkrótce