Całkiem ciekawie się prezentują, w sumie chyba najlepszy na rynku stosunek jakości do ceny. Szkoda, że te dolne mocowanie jest na śrubę i potrzebny jest śrubokręt do niego. Trochę to upierdliwie, gdy np. korzystamy wymiennie z dwóch różnych rowerów. Materiał wygląda solidnie. Czy po postawieniu na ziemi sakwy stoją, czy przewracają się? Fajnie, że dodatkowo wzmocnili dno, tego brakuje mi w plastikowych Ortliebach.P.S.Za bardzo nie rozumiem sensu stosowania rolowania i klapy. Utrudnia to dostęp do wnętrza sakwy i niepotrzebnie zwiększa wagę samej sakwy.
Przeszły też test upadków, tzn. rower się przewracał oczywiście nie sam tylko dzięki niefortunnemu stawianiu roweru przez żonkę. Sakwy upadały, były rzucane, specjalnie się o nie nie troszczyłem na ostatniej wyprawie i stwierdzam mając jednocześnie orltlieby, że są na prawdę dobre. Jak na razie nic złego nie mogę powiedzieć, a wyglądają dalej prawie jak nowe.
czy sakwy MSX będą pasowały bez problemu do bagażnika crosso?
Cytat: mario409 w 27 Gru 2011, 13:53czy sakwy MSX będą pasowały bez problemu do bagażnika crosso?a dlaczego nie miały by pasować ?