Autor Wątek: Własny test MSX SAKWY.  (Przeczytany 5965 razy)

Offline Mężczyzna pawelpodroznik

• Miasto: Gajówka, Pogórze Izerskie
  • Na forum od: 18.04.2014
    • http://www.MagiczneIzery.pl
Odp: Własny test MSX SAKWY.
« 19 Maj 2015, 18:21 »
przy okazji podbicia tematu dodam, że otrzymałem od dystrybutora we wrześniu nowe mocowania do tylnego bagażnika - haki już się nie odginają i w nowej wersji są lepsze - mocniejszy plastik, adaptery nie wypadają jak wcześniej.
--
Rower to moja wielka pasja :) Wszystkich pasjonatów zapraszam na piękne Pogórze Izerskie. Są tu świetne trasy na każdy rodzaj roweru. Dla rowerzystów zawsze znajdę miejsce na namiot i podpowiem moje ulubione szlaki :)

Offline Mężczyzna skrzysie.k

• Kapituła MP-P 2019
  • Absent.With.Out.Leave
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.01.2016
    • Szlaki i Drogi
« 24 Maj 2017, 14:12 »
Hej

mam pytanie, czy msx produkuje adaptery do haków w swoich sakwach o różnych wymiarach? Mam te sakwy i bez adaptera wchodzą na rurki 16 mm, a z adapterem na rurki 11 mm.  Dla tych średnic trzymają solidnie, ale potrzebuje założyć sakwy na rurki 13 mm. Przydałby się adapter o tej średnicy, albo czeka mnie jakieś druciarstwo ... Jakieś pomysły, poza np. gumą i zippami?

K

Offline Mężczyzna kawerna

• Piotr(ek) Hrehorowicz w realu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 22.09.2013
« 24 Maj 2017, 20:37 »
Oklej rurki taśmą.  U mnie taśma wytrzymuje stalowe haki od crosso. Używam tzw. "taśmy do wiązkowania przewodów". Taka taśma bywa bardzo przydatna w rowerze. Jest wykonana z mocnej tkaniny, nie da się jej przetargać ręką. Odklejana nie zostawia kleju.
... i stałem się social-rowerzystą... Anachronicznie lubię trójrzędowe korby i małe kasety ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum